Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Horeca-evenement De Nacht van Apeldoorn

Vrijdag 28 mei 2021  | Apeldoorn Binnenstad​

Na het succes van voorgaande jaren, keert het horeca-evenement 'De Nacht van Apeldoorn' terug op de evenementenkalender 2021. Vrijdag 28 mei 2021 is het tijd voor een gezellig feest in het centrum van Apeldoorn! Het Caterplein, Leienplein,  Beekpark, Raadhuisplein, Kapelstraat en Stadscafé pakken uit met leuke live-optredens en overig entertainment. De toegang deze avond is geheel gratis. 


Het programma

Op het Leienplein weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen! Vanaf 16.00 uur trappen ze de Nacht van Apeldoorn hier af met fijne muziek. Op het Leienplein is natuurlijk ook de start/finish-plek van de wielerronde! Daarnaast wordt ook de prijs uitgereikt van de dames elite wedstrijd en is de huldiging van de oud-profs op 't plein. De rest van het programma wordt t.z.t. bekend gemaakt.De wielerronde

Ook in 2021 wordt de spectaculaire wielerronde aan het programma van De Nacht van Apeldoorn toegevoegd. Tussen 17.00 en 20.00 rijden bekende oud-profs achter de derny’s hun ronden over het centrumparcours en is er een officiële KNWU dameswedstrijd. Start en finish ligt naast het Leienplein. Met de wielerkoers wordt de aftrap gegeven voor een bruisende en gezellige nacht in Apeldoorn die tot in de kleine uurtjes door gaat op diverse podia op de horecapleinen!

 


Aftermovie 2019

In 2020 kon de Nacht van Apeldoorn geen doorgang vinden in verband met het coronavirus. Bekijk hier de aftermovie van 2019.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!