De Nacht van Apeldoorn

Vrijdag 31 mei 2019 - Apeldoorn Binnenstad

Foto: Zevenhuizen fotografie

Na het succes van vorig jaar, keert het horeca-evenement 'De Nacht van Apeldoorn terug op de evenementenkalender 2019. Vrijdag 31 mei is het tijd voor een gezellig feest in het centrum van Apeldoorn! Het Caterplein, Leienplein,  Beekpark, Raadhuisplein, Kapelstraat en Stadscafé pakken uit met leuke live-optredens en overig entertainment. De toegang deze avond is geheel gratis. 


Nieuw op het programma: de wielerronde

Dit jaar wordt er een spectaculaire wielerronde aan het programma van De Nacht van Apeldoorn toegevoegd. Tussen 17.00 en 20.00 rijden bekende oud-profs achter de derny’s hun ronden over het centrumparcours en is er een officiële KNWU dameswedstrijd. Start en finish ligt naast het Leienplein. Met de wielerkoers wordt de aftrap gegeven voor een bruisende en gezellige nacht in Apeldoorn die tot in de kleine uurtjes door gaat op diverse podia op de horecapleinen!

Met deze eerste editie van de wielerkoers wordt een nieuwe traditie in gang gezet. Voor het bedrijfsleven wordt in het ACEC-gebouw een business avond georganiseerd. Hier is ook het rennerskwartier gevestigd. Meer informatie volgt!