Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Dikke Banden Race tijdens de Nacht van Apeldoorn

Zondag 25 september 2022 | Start: Leienplein

Tijdens de Nacht van Apeldoorn weekend is er op zondag 25 september vanaf 16.00 uur de Dikke Banden Race voor kids van 7 t/m 12 jaar oud. 

Op de zondagmiddag van de Nacht van Apeldoorn - weekender organiseert De Adelaar in het centrum van Apeldoorn een speciale Dikke Banden Race voor kids met stadfiets of mountainbike. Kom met je vrienden racen door het centrum van Apeldoorn, meedoen is gratis!

De Jeugdronde van Gelderland wordt afgesloten met een Dikke Banden Race voor de jeugd. Renners worden om 15.00 uur aan de start bij het Leienplein verwacht, maar vergeet niet ervoor bij de permanence het rugnummer e.d. op te halen. Deze race mag je dus niet fietsen met een racefiets, maar alle andere fietsen zijn wel toegestaan. Over het afgesloten parcours race je als een echte sprinter race met je eigen fiets door het centrum van Apeldoorn. Een speaker zal jullie tijdens de race aanmoedigen en de winnaar krijgt een leuke prijs!

Aanmelden

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Meld je dan nu (samen met je vrienden, buurteam of sportteam) aan voor de Dikke Banden Race! Aanmelden voor de Dikke Banden Race kan:
  • via deze link
  • en ter plekke op de wedstrijddag zelf (dit kan de hele dag voor aanvang de race (tot circa 14:45 uur) bij de permanence in het ACEC gebouw aan de Roggestraat 44)


Praktische info


Over De Nacht van Apeldoorn

Na het succes van voorgaande jaren, keert evenement 'De Nacht van Apeldoorn' terug op de evenementenkalender 2022. Dit keer echter niet in mei maar in de vorm van een weekender op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september. Gedurende dat weekend mag je een gezellig feest in het centrum van Apeldoorn verwachten met wieleractiviteiten en een swingend podiumprogramma! Verder lezen >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!