Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Disclaimer

Voorwaarden inzenden berichten
Bij het inzenden van berichten via onze website of  middels e-mail ga je akkoord met de volgende bepalingen:
Apeldoorn Marketing behoudt zich het recht voor – tenzij schriftelijk anders overeengekomen met de auteur – ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. Dit geldt zowel voor tekst als muziek- en beeldmateriaal.
Voor meegezonden bijlages zoals video en afbeeldingen gaan we er van uit dat de rechten voor het gebruik bij de verzender van de bijlages ligt, dan wel het recht heeft verkregen deze te mogen gebruiken voor plaatsing op de website uitinapeldoorn.nl en inapeldoorn.nl en bijbehorende on-en offline kanalen. 

Mocht blijken dat er auteursrechten zitten op ingezonden beelddragers zal Apeldoorn Marketing onherroepelijk de kosten welke bij constatering worden geëist door de rechthebbende verhalen op inzender van de beelddragers. Apeldoorn Marketing zal geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van deze beelddragers. Ben je van mening dat jouw auteursrechten geschonden zijn, neemt dan contact met ons op via info@apeldoornmarketing.nl.
Uiteraard dien je aan te tonen dat de rechten van de beelddrager aan jou toe behoren.

Kan jij je als inzender niet vinden in bovenstaande voorwaarden dien je deze in beginsel zo spoedig mogelijk na inzenden van het bericht aan ons kenbaar te maken door te e-mailen naar info@apeldoornmarketing.nl. Mochten wij binnen 24 uur  na je ontvangen e-mail geen reactie of verzoek tot intrekken hebben ontvangen, dan gaan we er van uit dat je akkoord bent met deze gestelde voorwaarden en je inzending hier ook aan voldoet.

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!