Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Drakenboot in Concert 

Vrijdag 18 juni 2021 | Zwitsal

Na het grote succes van de afgelopen jaren komt het Grolsch Drankenbootfestival weer naar Apeldoorn! Op vrijdag 18 juni 2021 opent het Drakenboot in Concert met een avondvullend programma met geweldige bands en artiesten. Zet dat dus met grote drakenletters in je agenda!


Line-up bekend

Er wordt gewerkt om de line-up van 2020 mee te nemen naar 2021. Hieronder vind je de line-up van 2020.

Chef's Special 

‘Amigo draken!’ Chef’ Special komt naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! En die gaan ze plat spelen, want deze vijfkoppige liveband weet wel hoe je een grandioos feest bouwt. Waar dan ook ter wereld. Opzwepend, maar ook klein en ingetogen. Eén ding is zeker: het was feest, als de cheffies zijn geweest!


Kris Kross Amsterdam

Helemaal uit je plaat? Dan moet je bij Kris Kross Amsterdam zijn! Dit DJ-trio keert clubs binnenstebuiten met een hele vette mix van de lekkerste hits van de laatste drie decennia in een elektro-jasje. Wat je kunt verwachten? Een onwijs feest met de dikste beats van gisteren en vandaag. Weken stond ‘Hij Is Van Mij’ feat Maan, Tabitha en Bizzey keihard bovenaan de hitlijsten. 


Kraantje Pappie 

Welkom in de feesttent!’ Als je dat hoort, weet je hoe laat het is. Tijd voor Kraantje Pappie op Drakenboot in Concert! Met megahits als ‘Moment’ en ‘Drup’ én zijn kneiter fijne album ‘DADDY’ transformeert hij elke feest in een kolkende zee van confetti, zweet en moshpits. Wie is die grote Kraan fan hier?


Van Dik Hout

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden in de Nederpop. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Absolute toprock met poëtische teksten die als hits de charts in schieten. Van ‘Stil in Mij’ tot ‘Zij Maakt Het Verschil’. Met een heleboel nieuwe singles en een 'Best Of' album staan ze op 19 juni op Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! Dat wordt rocken!


Davina Michelle

Een hitsensatie ten top: Davina Michelle! Een fantastische zangeres die afgelopen jaren wekenlang de nummer 1 domineerde met ‘Duurt Te Lang’ en ‘Hoe Het Danst’. Een onwijs groot talent dat records brak, een Edison won en twee uitverkochte AFAS Live shows had. 


Suzan & Freek

Je hebt onder een steen geleefd als je nog nooit van deze draken hebt gehoord: Suzan & Freek. Bekend geworden door fantastische covers, maar hitmachines geworden door hun eigen liedjes. Monsterhits als ‘Blauwe Dag’ en ‘Als Het Avond Is’.


Tabitha

Ze is een van de meest populaire artiesten van dit moment. En de meest gestreamde Nederlandse zangeres in 2019. Of course, Tabitha! Onze Nedrlandse urban-pop queen! En met megahits als ‘Hij is Van Mij’ en ‘Het Spijt Me Niet’ komt ze naar Drakenboot in Concert @ Drakenbootfestival! 


 

Kaartverkoop bijna van start

Door de coronamaatregelen is het festival 2020 verplaatst naar 18-19-20 juni 2021. We zijn bezig om ook het programma mee te schuiven. Ticketkopers hebben op 3 mei per mail persoonlijk bericht ontvangen over de opties voor hun tickets. Tot 1 juni 2020 kan gekozen worden uit de opties. Geef je geen keus door, dan zijn je kaartjes die je voor 2020 gekocht hebt daarna automatisch geldig voor de nieuwe datum, 18 juni 2021. Voor meer informatie en tickets zie de website van het festival >>


Grolsch Drakenbootfestival

Het Grolsch Drakenbootfestival wordt sinds 2005 georganiseerd. Van een 1-daags feest met enkel een bedrijvenrace is het festival inmiddels uitgegroeid tot een 3-daags evenement dat in 2019 zelfs 100.000 bezoekers trekt naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Meer informatie over het Drakenbootfestival 2021 >>

Foto: Menno Mulder 


 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!