Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuw! De Valk Drive-Thru is uitgebreid met burgers to go

Gemakkelijk, snel en toch kunnen genieten van de Valk Vers kwaliteit. Op de parkeerplaats van Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel vind je een heuse drive-thru waar je heel veel lekkers kunt bestellen. Sinds kort is de service uitgebreid met burgers to go!

Zo werkt het

De Valk Drive-thru is dagelijks van 12.00 - 19.00 uur geopend, op het terrein van Van Golsteinlaan 20, voor het afhalen van gekoelde Valk Vers maaltijden en warme gerechten to go. Je geeft je bestelling door en zij maken 't voor je klaar terwijl je netjes wacht in de auto. Let op! Het is alleen mogelijk om per pin te betalen. 

Op de menukaart vind je lekkernijen als lasagne, pasta gerookte zalm, aspergers, nasi, én burgers in alle vormen en maten. Van een truffelburger van rundvlees tot een vegaburger! Benieuwd naar het complete menu? Je kunt kiezen voor gekoelde maaltijden die je thuis op moet warmen of warme maaltijden to go. Bekijk 'm hier.

Bestellen van de versmaaltijden kan tot 15.00 uur dezelfde dag via www.valkvers.nl, maar is niet noodzakelijk. Je bestelling is dan tussen 16.00 - 19.00 uur op te halen. Ter plekke bestellen kan ook.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!