Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Drive Thru Xmas edition in Hoog Soeren

 

 

 

Toe aan een beetje gezelligheid en kerstsfeer? Bezoek dan eens de ‘Drive Thru The Christmas Edition’ in een Hoog Soeren. Een mooi initiatief van Het Nieuwe Jachthuis en Pannenkoekenrestaurant Berg & Dal.  In een uitermate gezellige ambiance met spectaculaire verlichting staat live cooking centraal: lekkerbekken kunnen vanuit hun auto genieten van de manier waarop de chefs van beide restaurants de heerlijkste wintergerechten bereiden en op Green Eggs en Ofyrs.

  


Zeer gevarieerde keuze 

Het menu van beide restaurants is tijdens deze gezamenlijke Drive Thru zeer verrassend.  Van kleine gerechten als erwtensoep, een broodje rookworst met zuurkool en gebakken uitjes ofpulled chicken maar ook hertenstoof, de stamppot van de week, burgers en spareribs.  Daarnaast zijn er poffertjes en is er ruime keuze uit pannenkoeken, zoals u van Berg & Dal gewend bent. Maak bijvoorbeeld eens kennis met de elegante Pannenkoek Maxima of de legendarische Pannenkoek De Verschrikkelijke. Welk gerecht het ook wordt: de eveneens verkrijgbare Glühwein versterkt de feestelijke sfeer aan tafel alleen maar en de brownie met walnoot en karamelsaus is dé afsluiting.

Bekjik het menu >> 


Afhalen in stijl

Het afhalen van gerechten bij Drive Thru The Christmas Edition is een feest op zich. De afhaallocatie in Hoog Soeren is van zichzelf al sprookjesachtig en dat wordt nog eens versterkt door sfeervolle verlichting en muziek. In die unieke ambiance kun je als bezoeker vanit je eigen auto genieten van live cooking! 


Praktische informatie

De  Drive Thru The Christmas Edition is opeen van op donderdag en vrijdag van 17.00-20.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00-20.00 uur. Bestellingen zijn via de mail door te geven Info@brasseriehetnieuwejachthuis.nl of telefonisch op nummer 055 519 1397.

Plan je route >> 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!