Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Duurzaam vergaderen

Een inspirerende omgeving is een belangrijke factor voor het organiseren van een succesvolle bijeenkomst voor jouw organisatie... En wat is er meer 
inspirerend dan duurzaamheid? Je vindt in Apeldoorn diverse congres- en vergaderlocaties met duurzaamheid hoog in het vaandel. Van midden in
de natuur tot een lunch met uitsluitend ingrediënten uit de achtertuin van de Veluwe; Apeldoorn beschikt over een divers aanbod duurzame vergaderlocaties.

BIJZONDER VERGADEREN

Op zoek naar een bijzondere locatie voor jouw vergadering, bijeenkomst of lezing? Voor zowel grote als kleine gezelschappen zijn er tal van opties. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in een voormalige bank, waarvan de kluizen zijn omgebouwd tot wijnkelders, of vergaderen bij een voormalig radiozendstation. Apeldoorn en omgeving beschikt over bijzondere vergaderlocaties.

bijzonder vergaderen apeldoorn

DE GARAGE - RADIO KOOTWIJK

De Garage is een industriële eventlocatie. Het pand ligt midden op de Veluwe en wordt omringd door ruim 100 hectare aan bos en zandverstuivingen. Als uitzicht is er het monumentale Zendgebouw van Radio Kootwijk. Binnen heb je de beschikking over meerdere ruimtes, voorzien van moderne inrichting in retrostijl. Daarnaast kun je rekenen op goede organisatorische ondersteuning en gastvrije bediening bij De Garage.

Duurzaam vergaderen radio kootwijk garage apeldoorn

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!