Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Eendaagse expositie Rolling Stones en Stones-muziekbingo 

Zondag 19 september bij Mansion24 Apeldoorn

Zeldzame foto's en prenten van de Rolling Stones en een Stones-muziekbingo

Zondag 19 september staat de band Rolling Stones centraal bij Mansion24 op het Leienplein in Apeldoorn. Bekijk zeldzame foto's en prenten van de rocklegendes, waaronder een aantal gesigneerde exemplaren. In het café is 's middags een Stones-Muziekbingo waarbij filmbeelden van de band worden getoond.


 

Eendaagse expositie Rolling Stones

De eendaagse expositie bevat ruim 50 werken en geeft een indrukwekkend kijkje achter de schermen van de Rolling Stones. De werken komen van o.a. de succesvolle expostie 'Unzipped" uit het Groninger museum. De expositie is alleen op zondag 19 september te zien en te koop van 12:00 tot 20:00 uur in Mansion24. Naast diverse Stones producten is op deze dag het bijzondere fotoboek "Unzipped' verkrijgbaar in de winkel. 

 

Stones-muziekbingo

In het café-gedeelte van de winkel worden de gehele dag documentaires van de Rolling Stones getoond. Natuurlijk is er ook muziek van de band te horen. Naast dat Rolling Stones connaisseur Everaldo Pechler voor de sfeer zorgt, vindt er rond 15:00 een gratis Stones-muziekbingo plaats. Meedoen? Reserveer dan een plekje via cafe@mansion24.com.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!