Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Fletcher Hotel Victoria

 

Fletcher Hotel Victoria is gelegen op een landgoed van 14 hectare midden op de Veluwe. Bij het hotel liggen de natuurgebieden Varenna, het Deelerwoud, de Loenermark en op 8 kilometer afstand het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Victoria heeft een jarenlange ervaring met het organiseren van trainingskampen voor voerbalteams. 


Contactinformatie

Fletcher Hotel Victoria
Woeste Hoefweg 80, Hoenderloo
+31 (0)55 506 28 28
website


Kamers

Het hotel heeft 109 sfeervolle hotelkamers waarvan zes suites en zeven executive suites. De kamers zijn gelegen in appartementen op het terrein en bevinden zich rond het hoofdgebouw. 


Voorzieningen

Maak gebruik van het verwarmde binnenzwembad met douches en kleedkamer. Gedurende de zomermaanden is het buitenzwembad ook geopend: heerlijk genieten van het mooie weer op een van de ligstoelen, met de kinderen in het peuterbadje of al baantjes trekkend. De zwembaden zijn gratis toegankelijk, net als de sauna en de fitnessruimte in het hotel. Daarnaast kun je in dit hotel gebruik maken van bowlingbanen, twee tennisbanen en een volleybalveld. 

In het culinaire a la carte restaurant met Franse keuken kun je dagelijks aanschuiven voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Bij de bereiding wordt veelal gebruik gemaakt van lokale producten en de gerechten worden aangepast op het seizoen. Bij mooi weer kun je lunchen of dineren op het zonnige terras. 

 

 

 

Eigenschappen

In/bij bos: ja

Rolstoeltoegankelijk: ja

Eigen parkeerterrein: ja

Zwembad in/op accommodatie: overdekt en buiten

Huisdieren: toegestaan

Oplaadpunt elek. fiets: ja

Privé badkamer: ja

Kinderbed: ja

Fitness: ja

Bar: ja

Sauna: ja

Tennisbaan: ja

Verhuur fietsen: ja

Wandelroutes: ja

Bowling: ja
 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!