Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Leuk voor thuis: de gin-tonic proeverij van Rembrandt

Nu we massaal aan huis gekluisterd zijn, is een beetje digitale afleiding voor thuis heel fijn. Na het daverende succes van de online pubquiz, komt lunchroom en wijnbar Rembrandt daarom met iets nieuws: een gin-tonic proeverij voor thuis!

Corona-proof proeven

Het gaat als volgt: je bestelt een gin-tonic pakket bij Rembrandt voor € 39,50. Deze wordt voor vrijdag 10 april bij je thuis bezorgd door het Rembrandt-team. De volledig corona-proof proeverij wordt vervolgens via een livestream op de social media kanalen van Rembrandt uitgezonden. Onder begeleiding van eigenaar Aaron maak je de lekkerste combinaties van het hippe drankje met gin, groenten, fruit, kruiden en tonic. Een originele, leerzame en verrassende proeverij, gewoon op de bank!

Het pakket is goed voor vier gin-tonics voor jezelf of voor 8 halve gin-tonics om te delen met iemand. Wil je meedoen? De livestream is op Goede Vrijdag (10 april) vanaf 20.30 uur te zien op Instagram en Facebook. Het gin-tonic pakket bestel je voor € 39,50 door te bellen naar 06 5518 1579. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!