Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuwe glamping in de Hoenderlose bossen

Voor wie fan is van kamperen maar dat ’t liefst wel met een beetje luxe doet, is daar glamping: kamperen waar comfort een grote rol speelt en met nét iets meer voorzieningen dan het ‘normale’ kamperen. Goed nieuws voor de liefhebbers, want ondernemer Danny Paerl van Bungalowpark Hoenderloo heeft vorige week een gloednieuwe glamping geopend in de ongerepte natuur bij Hoenderloo!

Eigen voorzieningen

Het woord ‘glamping’ is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. In het gloednieuwe park genaamd ‘Glamp Outdoor Camp’ beschik je niet alleen over je eigen prachtige accommodatie om in te slapen, ook een kookstelletje en alle inventaris staan er al bij aankomst. Bovendien beschik je over een privé douche en wc. “Het met houtsnippers aangelegde hoofdpad is extra breed voor wat meer ruimte. Er wordt een centrale eet- en barbecueplek gecreëerd waar mensen met hun eigen gezelschap kunnen plaatsnemen. Zo zit je apart, maar heb je toch een beetje het gevoel bij elkaar te zitten”, vertelt Danny.

Voor het concept werkt Danny samen met CampSolutions. Dit bedrijf levert normaliter accomodaties aan festivals en andere events, maar zag de omzet door de komst van het coronavirus instorten. Door de samenwerking worden er maar liefst zeventig accommodaties opgebouwd voor 2 tot 6 personen. En dat allemaal volledig coronaproof!


Festival-gevoel

“We zijn nog in overleg met een aantal foodtrucks, die ook zonder werk zitten, om ze hier een tijdelijke plek te geven. Ook zijn we op zoek naar verschillende outdoor-activiteiten zoals yoga. We willen mensen beetje een festival-gevoel geven”, aldus Danny. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de opbouw van het terrein. De opening staat gepland voor 4 juli, maar reserveren is alvast mogelijk via de website.

Glamp Outdoor Camp Veluwe

Krimweg 140

7351 TM Hoenderloo

Meer weten of een accommodatie boeken?

www.glampoutdoorcamp.nl


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!