Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Apeldoorn spelenderwijs ontdekken met de 'Go Veluwe' app!

Een tip voor het lange Hemelvaartsweekend! De 'Go Veluwe' app biedt kinderen de mogelijkheid om spelenderwijs de grote en kleine geheimen van de Veluwe te ontdekken. De app wijst je de weg naar spannende, geheime gamelocaties via een fietsroute. 

Go Veluwe

Go Veluwe is dus een platform voor game-avonturen op de Veluwe. De bedoeling is dat kids samen met hun ouders naar verschillende gamelocaties fietsen waar ze vervolgens actief aan de slag moeten. De hoofdpersoon in de game is een kind genaamd Wilhelmientje, dat in de tijdmachine van Go Veluwe per ongeluk vanuit het verleden naar het heden is geteleporteerd. Op elke locatie beleef je een superleuke game met Augmented Reality en vertelt de hoofdpersoon over de geschiedenis van die plek.
 

Ontdek Apeldoorn met Wilhelmientje

Binnen het koninklijke thema is een verhaallijn geschreven vanuit het perspectief van Koningin Wilhelmina op 10-jarige leeftijd. In de game wordt zij Wilhelmientje genoemd. Samen met Wilhelmientje ga je op een 'Koninklijke Queeste'. Tijdens deze zoektocht ontdek je in het spel verschillende plaatsen in Apeldoorn waar Wilhelmientje haar sporen heeft achtergelaten. Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!