Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Halloween-Griezel-express

Afgelast in 2021 | Vertrek: station Apeldoorn

Het verhaal 

Bij de treinreis van de Halloween-Griezel-Express is niets zoals het lijkt. Met het invallen van de schemer komt Herr Hoff - de vloek van de VSM - samen met andere duistere figuren tot leven. De weerloze reizigers van de vorige editie van de Griezel-Express hebben meerdere trauma's opgelopen, wat er precies is gebeurd is nog altijd een raadsel. Tijdens deze editie reis je mee in één van hun zitrijtuigen om te genieten van deze bloedstollende reis.

Plotseling komt de stoomtrein tot stilstand op het verlaten station van Loenen. Loenen is omgetoverd tot een spookstation. Gaat het jou lukken om na afloop van de route door dit spookstation en omliggende weilanden weer in de trein te stappen om terug te keren naar jouw beginstation?


Belangrijke informatie

Enkele belangrijke punten voordat je gaat reserveren:

  1. Deelname geschiedt geheel op eigen risico;
  2. Voor het bezoek aan het spookstation raden wij je aan je kleding af te stemmen met de weersomstandigheden, daarnaast adviseren wij het dragen van stevige schoenen;
  3. Deelname aan de Griezel-Express raden wij af voor mensen die moeilijk ter been zijn, last hebben van flitslichten, rugklachten hebben, lijden aan hartkwalen of zwanger zijn. Indien je twijfelt, neem dan vooraf contact op met halloween@stoomtrein.org;
  4. Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, voor kinderen t/m 16 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht.  

Tarieven 

Nog niet afgeschrokken? Reserveer dan hier alvast een plekje. De prijs voor een volwassene (vanaf 14 jaar) bedraagt € 20,-. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!