Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Het Aardhuis is weer geopend!

Bzoekerscentrum en Restaurant het Aardhuis weer open voor publiek

Na een verbouwing van 2 jaar is het restaurant Het Aardhuis en het bezoekerscentrum weer open voor publiek. Tevens kun je genieten van een heerlijke wandeling in het bijbehorende Aardhuis park.  We kunnen dus weer dam- en edelherten gaan spotten! En hoewel je nergens wildgarantie hebt, heb je die bij Het Aardhuis toch wel bijna. De dieren laten zich in het algemeen goed zien. Om de kennismaking, hernieuwd of voor de eerste keer extra feestelijk te maken, is voorlopig het bezoek aan het Aardhuispark gratis. Voor Het Aardhuis zelf hoeft ook geen entree te worden betaald, en dat blijft zo. Reden genoeg om Het Aardhuis eens een bezoekje te brengen dus!


Over het Aardhuispark 

In het gebied van de kroondomeinen van het Loo is Het Aardhuis gevestigd. Dit is een jachtchalet dat vroeger werd gebruikt door de Koninklijke familie. Tegenwoordig dient het als thuisbasis voor het prachtige wildpark en het bezoekerscentrum van Kroondomein Het Loo.

Vanaf Het Aardhuis kun je leuke rondleidingen krijgen of zelfstandig een wandeling maken door het park en het Veluwse wild spotten. Dit is dan ook een van de mooiste plekken op de Veluwe om wild te spotten.

Openingstijden

  • Dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur (maandags gesloten)
  • Gratis mini-excursies in het Aardhuispark op woensdagmiddag, zaterdagmiddag, en zondagmiddag vanaf 13.30 uur (vanaf 1 juli)

Over restaurant Het Aardhuis en  het bezoekerscentrum

Van dinsdag t/m zondag is tussen 10:00 en 17:00 uur het bezoekerscentrum en resstaurant geopend. In het restaurant wordt o.a. verse appelgebak geserveerd maar je kunt er ook terecht voor een borrelplank met wild. 


Contactgegevens 

Adres: Aardhuis 1, 7346 AA Hoog Soeren 

Navigatie >>

Website >> 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!