Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hoge Veluwe Markt

Data 2023 nog niet bekend | Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Op de Hoge Veluwe Markt kun je op diverse data in 2023 weer terecht voor eerlijke producten uit de bredere regio voor in en om huis. Maak kennis met aanbieders die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt bio of fairtrade maar wel duurzaam en met een eerlijk verhaal. Voor het echte buitenleven-gevoel!

Lokale producten

Op diverse zaterdagen in 2023 kun je op de Hoge Veluwe Markt terecht voor eerlijke producten uit de bredere regio. Denk aan lokale producten en lekkernijen als bijvoorbeeld verschillende soorten kazen, worst, olie, jam, sambal, chocolade, fudge, turks brood en olijven. Ook specialiteiten van de imker en andere delicatessen worden aangeboden. Maar ook woonaccessoires, sieraden, cadeau-artikelen, huiden, vachten en producten van alpacawol. 

Op de Hoge Veluwe Markt koop je niet alleen een kledingstuk of stuk kaas, maar je beleeft het ook; de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van de markt. De Hoge Veluwe Markt vindt plaats in het centrumgebied tussen het Park Paviljoen en het Museonder. Hier kun je tussen het fietsen en wandelen door genieten van eerlijke food en non-food producten.


Praktische info

  • Locatie: centrumgebied van het park
  • Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur
  • Toegang: gratis (excl. parkentree)
  • Vrije toegang, reserveren is niet nodig
  • Meer informatie >>

 

Data 2023

Data voor 2023 zijn nog niet bekend. In 2022 vindt de Hoge Veluwe Markt niet meer plaats.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!