Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hoge Veluwe Wilde Weken

Zaterdag 12 t/m zondag 27 oktober - Het Nationale Park De Hoge Veluwe

 

Apeldoorn viert de herfst! Ook Het Nationale Park De Hoge Veluwe pakt uit in het teken van de herfst. Meer dan twee weken lang staat het park in het teken van wild spelen, wild eten, wild spotten en nog veel meer. Als het maar wild is.

De Wilde Weken zijn boordevol activiteiten voor jong en oud. Helemaal in het teken van de natuur en van wild. Wilde dieren spotten en wild spelen, wild eten en wild doen. Dat allemaal op een open plek in bet bos. En als het regent, gaat het gewoon door, want je bent wild of je bent het niet!

Kinderactiviteit: op onderzoek en knutselen met de natuurgids

De natuurgidsen geven je leuke onderzoeksopdrachten over het wild. Ook kun je zelf een pootafdruk maken. Na afloop kan er een pindakaaspothouder voor de vogels geknutseld worden (één per gezin). 
Deze activiteit vindt dagelijks plaats om 12, 13 en 14 uur en duurt anderhalf á twee uur.


Klimmen en klauteren op het touwparcours

Op het Wilde Weken terrein kun je eindeloos klimmen op het touwparcours. Dit lage klimparcours is ook geschikt voor jonge kinderen, die onder begeleiding van hun ouders het spannende parcours afleggen.


Elke woensdag en in het weekend een wildexcursie 

Let op: reserveren verplicht, vol=vol. Op woensdag en in het weekend kun je deelnamen aan een wildexcursie. Ga op pad met de natuurgids op zoek naar (sporen van) wild. Je leert onderweg van alles over het wild in het Park. Reserveren


Mini jacht- en wildbeheertentoonstelling

Bekijk de stangen van een hertengewei of de pootjes van een ree van dichtbij op de mini jacht- en wildbeheertentoonstelling.


Mini Highland Games

Daag jezelf, je familie of vrienden uit op de verschillende onderdelen van de Mini Highland Games. Denk bijvoorbeeld aan zwerfkei werpen; wie gooit het verst? Meet je krachten!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy