Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Honing-, Natuur- en Hobbymarkt Ugchelen

Zaterdag 19 september 2020

Op zaterdag 19 september organiseert de imkersvereniging Apeldoorn-Ugchelen voor de 54e keer de traditionele Honing-, Natuur- en Hobbymarkt. De markt wordt gehouden in en voor het dorpshuis 'Ugchelens Belang', Boogaardslaan 81 in Ugchelen.

Na de honingkeuring wordt de honingmarkt om 10.30 uur officieel geopend. De buitenmarkt opent rond 10.00 uur en beide markten sluiten om 16.00 uur. Het geheel wordt opgeluisterd door de plaatselijke muziekvereniging.

Op de honingmarkt is een groot aanbod van vele soorten uitsluitend Nederlandse honing en honing- of wasgerelateerde producten. Afhankelijk van de conditie van de heide zal er ook heide(raat)honing te koop zijn. In de informatiekraam van de imkersvereniging wordt uitgebreid informatie gegeven over de fascinerende hobby imkeren en de over de cursus: "Bijenhouden voor beginners". Men kan veilig een kijkje nemen in een levend bijenvolk en kinderen kunnen waskaarsen rollen.

Op de gezellige buitenmarkt staan een 30 tal kramen met veel informatie over de natuur, natuurproducten en uiteenlopende hobby's. Hobbyisten tonen en verkopen hun producten zoals o.a. sieraden, bloemsierkunst, 3e wereldproducten, aardewerk en mooi textielhandwerk.

Meer informatie >>


Zomermarkten in Apeldoorn

Tijdens de zomermaanden kent Apeldoorn specifieke zomermarkten varierend van antiek tot curiosa tot speelgoed en allerhande zaken. 
Leuk als dagje uit of een middagje weg uit eigen tuin of van de camping! Bekijk het overzicht op uitinapeldoorn.nl/zomermarkten.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!