Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hoog Soeren

Het dorp Hoog Soeren ligt 5 km ten westen van Apeldoorn te midden van de zuidelijke bossen van Kroondomein het Loo, een landgoed dat vroeger bij het nabijgelegen Paleis Het Loo hoorde. Op wandelingen door de uitgestrekte bos- en heidevelden zijn vaak edelherten en wilde zwijnen te zien. In de herfst is er op een van de weinige plekken in Nederland nog het "burlen" van herten te horen, als teken dat de bronsttijd is aangebroken.

In Hoog Soeren kom helemaal tot rust en geniet je van de prachtige natuur, er zijn 2 hotels om te overnachten en 4 restaurants om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Er zijn geen winkels in Hoog Soeren en het dorp niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Je komt hier veel fietsers en wandelaars tegen.

 


Het Aardhuis

Aan de Amersfoortseweg, welke langs Hoog Soeren loopt, vind je Het Aardhuis, een museum en wildpark met aandacht voor exposties en tentoonstellingen waar u ook heerlijk kunt wandelen. Meer informatie >>

 


Wandelen & restaurants

Voor een heerlijke wandeling ben je in Hoog Soeren aan het juiste adres, Hoog Soeren is waarschijnlijk ouder dan Apeldoorn. Reden genoeg om het mooie dorp en de bossen te verkennen! Meer informatie >>

Deze wandelroute leent zich uitstekend om te combineren met een lekker hapje eten in de buurt. Ontdek deze drie adresjes! Ze springen in op de huidige situatie en hebben alle drie een aangepaste service.


Wil jij meer weten over Hoog Soeren en wat je daar kunt doen? Meer informatie >>
Zin in een avondje onbezorgd genieten van een heerlijke maaltijd uit Hoog Soeren? Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!