Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hoog Soeren

Het dorp Hoog Soeren ligt 5 km ten westen van Apeldoorn te midden van de zuidelijke bossen van Kroondomein het Loo, een landgoed dat vroeger bij het nabijgelegen Paleis Het Loo hoorde. Op wandelingen door de uitgestrekte bos- en heidevelden zijn vaak edelherten en wilde zwijnen te zien. In de herfst is er op een van de weinige plekken in Nederland nog het "burlen" van herten te horen, als teken dat de bronsttijd is aangebroken.

In Hoog Soeren kom helemaal tot rust en geniet je van de prachtige natuur, er zijn 2 hotels om te overnachten en 4 restaurants om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Er zijn geen winkels in Hoog Soeren en het dorp niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Je komt hier veel fietsers en wandelaars tegen.


Wandelroutes in Hoog Soeren

Voor een heerlijke wandeling ben je in Hoog Soeren aan het juiste adres, Hoog Soeren is waarschijnlijk ouder dan Apeldoorn. Reden genoeg om het mooie dorp en de bossen te verkennen! Meer informatie >>

 


Restaurants

De wandelroutes lenen zich uitstekend om te combineren met een lekker hapje eten in de buurt. Ontdek deze drie adresjes! Ze springen in op de huidige situatie en hebben alle drie een aangepaste service.

Zin in een avondje thuis onbezorgd genieten van een heerlijke maaltijd uit Hoog Soeren? Meer informatie >>


Wil jij meer weten over Hoog Soeren en wat je daar kunt doen? Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!