Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hotel Berg en Bos

Als u houdt van de rijke Veluwse natuur, hecht aan een rustige omgeving en een ontspannen, gemoedelijke sfeer, gastvrijheid en persoonlijke service, dan is dit knusse, in bosrijk Apeldoorn gelegen drie-sterren familiehotel bij uitstek de plek waar u zich thuis voelt.


Contactinformatie


Aquamarijnstraat 58
+ 31 (0)55 355 23 52
Website


Kamers

Hotel Berg & Bos is een gezellig en gastvrij familiehotel met 16 comfortabele kamers. Uiteraard heeft uw kamer een eigen badkamer. Tevens is er een heerlijk terras en een gezellige lounge. Er zijn éénpersoonskamers, tweepersoonskamers, een budgetkamer, een aangepaste kamer voor minder-invalide hotelgasten en sinds kort is er een familiekamer voor 4 personen. 
 


Voorzieningen

Hotel Berg & Bos ligt rustig gelegen, aan de bosrijke westkant van Apeldoorn waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Het hotel is centraal gelegen tussen Paleis Het Loo, Natuurpark Berg en Bos, de Apenheul, Koningin Julianatoren, het Orpheus Theater en het stadscentum van Apeldoorn. De omgeving van het hotel biedt u een scala aan recreatie mogelijkheden.

In dit knusse familiehotel geniet u van de vele mogelijkheden van de omgeving. Er worden fietsen verhuurd bij het hotel en uiteraard is het mogelijk om van een heerlijk ontbijt te genieten op het terras. Maak kennis met dit warmhartige hotel en beleef Apeldoorn!


 

Eigenschappen

In/bij bos: ja

Terras: ja

Restaurant: ja

Classificatie in sterren: 3

Wifi: ja

Eigen parkeerterrein: ja

Roken: niet toegestaan

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!