Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Buitencentrum de Stoppelberg

 

 

Hotel de Stoppelberg is schitterend gelegen in het groen net even buiten het dorp Beekbergen. Hierdoor is het een ideale uitvalsbasis voor je fiets of wandelvakantie op de Veluwe. De Stoppelberg is een hotel, groepsverblijf en conferentieoord.


Contactinformatie

Hotel de Stoppelberg
Stoppelbergweg 41, Beekbergen
+31 (0)55 506 19 34
info@de-stoppelberg.nl
website


Kamers

Je kunt bij dit hotel kiezen uit drie soorten hotelkamers, namelijk luxe, standaard en budget kamers. De budgetkamers zijn kleine maar gezellige kamers die in principe in alle basisbehoeften voorzien. Ideaal voor als je geen hoge eigen stelt aan je verblijf. De standaard kamers zijn voorzien van alle gemakken en liggen in een schitterende bosrijke omgeving. De luxe kamers zijn erg ruim en voorzien van douche, bad, toilet, linnenkast en bureau. De kamers op de begane grond hebben tevens een terras met zitjes en de in luxe kamers op de eerste verdieping kun je op je Franse balkonnetje genieten van al het groen om je heen. 

 

 

Voorzieningen 

Bij Hotel de Stoppelberg kun je op verschillende manieren ontspannen. Naast de fietshuur, fietsroutes en wandelroutes kun je op het terrein volleyballen, jeu de boulen of lekker bij de het open vuur op het terras ontspannen en genieten van een glaasje wijn.. Je auto kun je gratis parkeren op een van de openbare parkeerplaatsen op het terrein. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!