Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Buitensporthotel Hoenderloo

Het Buitensporthotel Hoenderloo is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Veluwe en het uitgestrekte bos- en heidegebied van Boswachterij Ugchelen-Hoenderloo. Dit hotel richt zich op de sportieve gast die te voet, per fiets of per paard de Veluwe wil verkennen. Het Hotel biedt je verscheidene faciliteiten, waardoor je een ontspannen verblijf tegemoet gaat.


Contactinformatie

Buitensporthotel Hoenderloo
Krimweg 92, Hoenderloo
+31 (0)55 378 22 15
website


Kamers

Buitensporthotel Hoenderloo biedt een comfortabel verblijf in ruime kamers met eigen badkamer en studio’s / groepsaccommodatie met eigen kookgelegenheid. Tevens zijn er kamers voor gasten die op doorreis zijn. De kamers zijn rustiek gelegen boven de stallen van Ruitersportcentrum De Krimhoeve en er is gratis Wifi beschikbaar in de hele accommodatie.


Voorzieningen

's Ochtends wordt er ontbijt geserveerd met ovenvers huisgebakken brood. ’s Middags kun je genieten van een uitgebreide lunch, als je wilt zelfs als picknick in het bos! In de avonduren is Bistro de Hoenderlose Manege geopend waar je kunt smikkelen van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de rijhal. 

Voor mensen die willen fietsen, verzorgt het hotel huurfietsen, en voor gasten die hun eigen paard willen meenemen verzorgen zij stalling op ruitersportcentrum de Krimhoeve. Het terrein en de bosrijke omgeving zijn geschikt voor leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje of een familieweekend.

Eigenschappen

Airconditioning: nee

Terras: ja

Tuin: ja

Privé badkamer: ja

Situering: op boerderij

Rustig gelegen: ja

In/bij bos: ja

In het centrum: ja

Roken: niet toegestaan

Rolstoeltoegankelijk: nee

Eigen parkeerterrein: ja

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!