Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Herberg De Boerenkinkel

 

Een gezellig hotel restaurant bij de ingang van Park de Hoge Veluwe en langs het Marskramerpad en het Trekvogelpad. In de gelagkamer kun je genieten van ontbijt en lunch en in het a la carte restaurant kun je vorstelijk dineren onder begeleiding van een goed glas wijn of een lekker speciaal biertje. Alle ingrediënten zijn ruimschoots aanwezig voor een uiterst plezierig verblijf!


Contactinformatie

Herberg de Boerenkinkel
Middenweg 7, Hoenderloo
+31 (0)55 378 12 56
website


Kamers

De Boerenkinkel heeft 6 comfortabele hotelkamers met alle hedendaagse voorzieningen zoals douche, toilet, tv en gratis Wifi door het gehele pand. Een van de kamers beschikt over een fijn balkon aan de voorzijde en een andere kamer is zeer ruim en dus prima geschikt als familiekamer.

Naast de reguliere overnachtingen biedt het hotel verschillende arrangementen aan. Houd je van cultuur, natuur en lekker eten? Kies dan eens voor het Veluwe Verwen Arrangement. Of ga voor het Bronstarrangement en krijg bij aankomst en lekker kopje koffie met eigengemaakt gebak, een overnachting met ontbijt en ga de volgende dag op Bronsttocht in het Nationaal Park de Hoge Veluwe!


Voorzieningen

Het restaurant beschikt over een uitstekende keuken. De specialiteit is met name wild maar ook voor vegetarische gerechten kun je bij de Boerenkinkel terecht. Er wordt namelijk met biologische en streekproducten gewerkt. Er is zelfs een speciale kindermenukaart samengesteld!

Verder heeft het hotel een schitterend zonneterras en een afsluitbare fietsenstalling. Je verblijft in een prachtige, groene omgeving maar met de auto ben je binnen 15 minuten in Apeldoorn. 

Eigenschappen

In/bij bos: ja

Terras: ja

Restaurant: ja

Classificatie in sterren: 3

Wifi: ja

Eigen parkeerterrein: ja

Oplaadpunt elek. fiets: ja

Huisdieren: toegestaan

Roken: niet toegestaan

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!