Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hotel de Echtoput 

Het luxe 5-sterren Hotel de Echoput op de Veluwe in Apeldoorn ligt uniek in de bossen van Paleis Het Loo. Een designhotel met toprestaurant gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties, perfect voor een culinair weekend of een overnachting waar je in de watten wordt gelegd!


Contactinformatie

Hotel De Echoput
Amersfoortseweg 86, Hoog Soeren
+31 (0)55 519 12 48
reserveringen@echoput.nl
website 


Kamers

De Echoput kent een lange geschiedenis, als waterput ten tijde van Lodewijk Napoleon, als theehuis uit de tijd van Koningin Wilhelmina, als wildrestaurant van wijlen Jaap Klosse en sinds 2007 als Hotel de Echoput met een restaurant en een hotelbar.

Dit hotel heeft 42 vijfsterren luxe hotelkamers en suites die erg comfortabel zijn met een warme en sfeervolle inrichting. Ze beschikken over een badkamer van royale afmeting, met duo-douche, luxe ligbad en een apart toilet. Op de kamers is vloerverwarming, airconditioning, een LCD-televisie en een balkon. Een aantal kamers zijn connecting. Er is ook een mindervalide kamer met royale badkamer.


Voorzieningen

Naast de luxueuze hotelkamers kun je in Hotel de Echoput zwemmen in een fraai binnenzwembad van graniet, stomen in de sauna, afzien in de fitnessruimte of gebruik maken van de overdekte golfbaan. Je kunt je auto gratis parkeren op eigen parkeerterrein en er is een groot terras waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. In de directe omgeving kun je wandelen, fietsen en zelfs wilde dieren tegen komen!  

Hotel de Echoput heeft weekendarrangementen, culinaire arrangementen, wijn & Spijs arrangementen, fiets-, wellnessarrangementen en speciale arrangementen tijdens de feestdagen.

Eigenschappen 

Fitness: ja

Airconditioning: ja

Roken: rookvrije kamers

Suites: ja

Kluis in accommodatie: ja

Internetverbinding: tegen betaling

Sauna: ja

Sauna: ja

Verhuur fietsen: ja

Wellnesscentrum: ja

Zwembad in/op accommodatie: overdekt

In/bij bos: ja

In/bij natuurgebied: ja

In/bij wandelgebieden: ja

Bar: ja

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!