Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hotel Hoog Soeren – Hoog Soeren

Hotel Café Restaurant Hoog Soeren is een sfeervol en knus familiehotel temidden van de Kroondomeinen op de Veluwe in één van de mooiste dorpjes van Nederland: Hoog Soeren. Verwacht een persoonlijk en gastvrij onthaal, stilte, rust, frisse boslucht, goede nachtrust en ’s morgens een, aan tafel geserveerd, uitgebreid Veluws ontbijtje. 


Contactinformatie

Hotel Café Restaurant Hoog Soeren
Hoog Soeren 15, Hoog Soeren
+31 (0)55 519 12 31
Website >> 


Kamers

Dit hotel heeft 12 hotelkamers: drie op de begane grond met een eigen terrasje en negen kamers op de eerste verdieping. De kamers hebben een zonnig, warm en landelijk karakter en zijn allemaal voorzien een heerlijk ligbad en/of douche, toilet, tv en comfortabele boxspringbedden. 


Voorzieningen

Het restaurant Nº15 in het hotel is warm, sfeervol en huiselijk ingericht en serveert heerlijke (wild)gerechten. Er wordt geprobeerd om zo veel mogelijk producten uit de streek of uit eigen tuin te gebruiken. 

In de directe omgeving zijn talloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen, paardrijden, golfen of een bezoek te brengen aan Paleis Het Loo, de Apenheul, pretpark Koningin Julianatoren, wildpark het Aardhuis, het Nationale Park de Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum, Burgers Bush en het Openluchtmuseum.


 

Eigenschappen

Terras: ja
Tuin: ja
Privé badkamer: ja
Rustig gelegen: ja
In/bij bos: ja
Afstand tot centrum dorp/stad: 7 km
Eigen parkeerterrein: ja
Betaald parkeren: nee
Huisdieren: toegestaan
Oplaadpunt elek. fiets: ja

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!