Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hotel Restaurant De Loenermark - Loenen

Dit hotel heeft 10 tweepersoonskamers en een ruime suite, allen voorzien van alle gemakken. Maar juist de gastvrijheid, netheid en ambiance maakt dit hotel uniek. De keuze om bij dit hotel te reserveren voor een overnachting brengt je het dichtst bij de mooiste streek van Nederland. In het restaurant wordt elke morgen het ontbijt voor je opgedekt. 


Contactinformatie

Hotel Restaurant De Loenermark
Eerbeekseweg 4, Loenen
+31 (0)55 505 13 28
website


Kamers

In dit hotel hangt een gemoedelijke sfeer. Er zijn 10 tweepersoonskamers en een ruimte suite, allen voorzien van een comfortabel bed, tv, telefoon, douche en toilet. In de hotelkamers zijn huisdieren niet toegestaan. 


Voorzieningen

Als gast kun je doordeweeks 's ochtends tussen 7:00 en 10:00 en in de weekenden tussen 8:00 en 10:00 uur genieten van het ontbijt in de serre van het restaurant. Bovendien heb je de gelegenheid om op basis van half pension te verblijven. Voor een speciale prijs per persoon per dag stelt de kok een drie gangen diner voor je samen. 

De Loenermark doet er alles aan om het de bezoekers van de Veluwe zo makkelijk mogelijk te maken. Op de hotelkamer ligt een informatiemap klaar, met een korte beschrijving van de belangrijkste attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. In de nabije omgeving van het hotel zijn diverse wandel- en fietsroutes. Als je niet in de gelegenheid bent om je fiets mee te nemen, dan kun je die meteen reserveren bij de boeking. Uiteraard zijn er meerdere oplaadpunten voor elektrische fietsen aanwezig. 


Restaurant

In het restaurant van De Loenermark wordt gestreefd naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Dat begint al bij de kleine kaart, waarop je een scala aan lunch-gerechten vindt, waaronder pannekoeken, uitsmijters en broodjes. Wie à la carte wil dineren, krijgt een kaart met een licht Frans tintje en een uitgebreide keuze uit koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en gevogelte- en vis-gerechten.

Eigenschappen

Aantal kamers: 10

Eigen parkeerterrein: ja

Oplaadpunt elek. fiets: ja

Fietshuur: ja

Overdekte fietsenstalling: ja

Restaurant: ja

Terras: ja 

Rustig gelegen: ja

In/bij bos: ja

Gratis Wifi: ja

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!