Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Zenzez Hotel & Lounge

 

 

Contactinformatie

Zenzez Hotel & Lounge
Canadalaan 26, Apeldoorn
+31 (0)55 522 24 33
info@zenzezhotel.nl
website


Kamers

Uniek aan dit hotel is dat het volledig is ingericht met meubelen en accessoires van Nederlandse topmerken. Zo zijn de 10 hotelkamers voorzien van een heerlijk king size- of twinbed van het merk Nilson Beds en zijn ze opgemaakt met luxueus beddengoed van The House of Walra. Puur genieten in stijl! Daarnaast beschikken alle kamers over een badkamer met bad of douche, toilet en wastafel, een flatscreen TV, de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te maken en kun je gratis gebruik maken van Wifi.


Voorzieningen

In ZENZEZ Lounge kun je van donderdag tot en met zondag terecht voor een kopje koffie, een lunch, een high tea en een goed glas wijn. De koks van ZENZEZ Dining serveren bovendien dagelijks een wisselend driegangen (verrassings)diner. Er is een heerlijk zonnige en besloten binnentuin waar je bij mooi weer kunt ontbijten en lunchen.

De ideale ligging tussen het centrum en de Parkenbuurt biedt de mogelijkheid om snel te schakelen van de gezellige drukte van het centrum naar de rust van de parken. Het hotel beschikt over een businessroom en er is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.


 

Eigenschappen

Soort gebouw: monumentaal pand

Eigen parkeerterrein: ja

Tweepersoonskamers: 10 aantal

Oplaadpunt e-bike: ja

Privé badkamer: ja

Ontbijt: ja

Lunch: ja

Fraai gelegen: ja

In/bij museumgebied: ja

Type eetgelegenheid: brasserie

Uitstraling: design, trendy

Huisdieren: in overleg

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!