Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nieuw! Restaurant en woonwinkel ‘Huis 56’ in Ugchelen

In Ugchelen is onlangs het fonkelnieuwe restaurant ‘Huis 56’ geopend dat op bijzondere wijze is gecombineerd met een winkel vol mooie woondecoratie en meubelen.

Gouden combi

In de brasserie, het restaurant of de sfeervolle binnentuin ben je van dinsdag tot en met zondag welkom voor een kopje koffie, verfijnde lunchgerechten en diners met mooie wijnen en borrels voor in de avond. De loods achter het restaurant zit een sfeervolle woonwinkel gevestigd die letterlijk en figuurlijk het verlengde van het restaurant is. Het restaurant heeft plek voor 75 mensen, maar is nu in verband met de coronamaatregelen ingericht voor maximaal 30 zitplaatsen. 

Het restaurant is verdeeld over drie verdiepingen, die een open verbinding met elkaar hebben. Wil je graag met een groepje privé lunchen of dineren? Dat kan dat op de bovenste etage, die zelfs een haard heeft. Op het bijzonder smaakvol ingerichte terras naast en achter het restaurant is ook plek voor 80 mensen.


Samenwerking


Huis 56 is een samenwerking tussen Ugchelaren Hans Grefhorst en Mike Heemsbergen. Mike had jarenlang op deze plek een woonwinkel. Bert Wolthuis, voorheen gastheer bij onder andere Huisje James, werd gevraagd als hospitality manager. Leuk detail: Bert Wolthuis komt uit een horecafamilie die tot de jaren negentig Brasserie Martins in de Korenstraat runde. Hun liefde voor smaak komt naadloos samen in het restaurant en de woonwinkel in de loods achter het restaurant.

Chef Peter Driehuis haalt zijn inspiratie uit de Franse en Italiaanse keuken, die hij combineert met Japanse invloeden. Zijn stijl kenmerkt zich door het koken met de seizoenen, puur en smaakvol. Benieuwd wat er zoal op de kaart staat? Neem eens een kijkje op het menu

Bert vertelt: “Voor ons is smaak en genieten waar alles om draait. We vinden het belangrijk dat onze gasten merken dat we daar veel aandacht aan besteden. Wij zijn pas tevreden als zij zich ontspannen en in de watten gelegd voelen. Onze smaak komt tot uiting in de heerlijkheden op de menukaarten, maar ervaar je ook als je om je heen kijkt. De mooie interieuritems in het restaurant zijn te koop in de woonwinkel achter het restaurant.”

Je vindt Huis 56 aan de Ugchelseweg 56 in Ugchelen. 

www.huis56.nl

 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!