Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

'kLEEF! run

Zaterdag 14 mei 2022 | Start Sportpark Orderbos 

Voor deze run hoef je geen getrainde loper te zijn: je kan kiezen uit de afstanden 1, 5 of 10 km. Ook kinderen mogen meedoen! 


Rennen voor het goede doel

Stichting ‘kLEEF! zet zich in voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden. Die strijd en bijbehorende emoties verenigt mensen. Vrienden, familieleden en belangstellenden uit het hele land rennen mee. Met jouw sportieve prestatie sponsor je tevens het Apeldoornse Inloophuis van de stichting 'kLEEF! Draag jij een steentje bij aan deze belangrijke missie? De organisatie kijkt er enorm naar uit en hoopt tevens vele nieuwe gezichten te zien.

Schrijf je nu in voor de sponsorloop en ondersteun daarmee het werk van Stichting ‘kLEEF voor mensen met kanker. De sponsorloop wordt georganiseerd in samenwerking met AV’34 en wordt gehouden op sportpark Orderbos op het kunststofbaan van AV’34.  Je kunt meedoen op verschillende afstanden (1 km, 5 km, 7,5 km of de 10 km). Voor de kinderen is er een speciale kidsrun van 1 km. Naast het hardlopen kun je ook wandelen. Er is een route van 3 en 5 km. Inschrijven kan door je aan te melden op kleefwandeling@stichtingkleef.nl


Afstanden 

Starttijden afstanden 
11.00 uur - 1 km meisjes/jongens
11.15 uur - 5 km dames/heren
11.25 uur - 7,5 km dames/heren
11.35 uur - 10 km dames/heren


Praktische info

  • Wanneer: za 14 mei 2022
  • Start: Atletiekvereniging AV'34 in sportpark Orderbos 
  • Tijd: vanaf 11.00 uur
  • Inschrijfgeld: varieërt tussen de € 2,- en € 12,50
  • Inschrijven voor run >>

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!