Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kabouterpad in Hoenderloo

Superleuke paaltjesroute voor kinderen van 3 t/m 7 jaar! 

Je hoeft geen kind te zijn om in kabouters te geloven! Ook de boswachters van Staatsbosbeheer ontdekken regelmatig sporen in het bos waarvan ze vermoeden dat ze van kabouters zijn. Maar ze weten het niet zeker. Daarom hebben de recreatieondernemers in Hoenderloo samen met Staatsbosbeheer een nieuw kabouterpad geopend op Schenkenshul in Hoenderloo.


Speuren naar kaboutersporen 

Het kabouterpad op Schenkenshul in Hoenderloo is een paaltjesroute voor kinderen van 3 t/m 7 jaar want die maken de grootste kans om kabouters te spotten. Vermomd met rode muts en rode wangen volgen de kleuterkabouters de gekleurde kabouterpaaltjes en doen daarbij de zes kabouteropdrachten. De opdrachten zijn in elk seizoen anders! 

Het Kabouterpad kun je starten bij de volgende recreatieparken; Bungalowpark Hoenderloo, Camping De Pampel, Camping 't Schinkel, Recreatiepark 't Veluws Hof,  Ben's dream de Rimboe en Landal Miggelenberg. Deelname kost € 5,- per kind. Dit is inclusief een koekje, sapje en een verrassing. Reserveren is niet nodig.

Praktische info

  • Lengte Kabouterpad: 800 meter
  • Let op de aanlooproute varieert: vanaf de parkeerplaats bij Bungalowpark Hoenderloo is het 300 m. en vanaf de parkeerplaats van Landal Miggelenberg 1300 m.
  • Het Kabouterpad is het hele jaar rond te lopen, binnen de openingstijden van de recreatieparken
  • Prijs € 5,95 inclusief een koek, sap en een verrassing
  • Vrij goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden toegestaan, mits aangelijnd en je hondenpoep bij het pad opruimt. 

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!