Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nazomerfestival De Kanaalconcerten

Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2019

 

Nazomerfestival Kanaalconcerten

Het nazomerfestival De Kanaalconcerten zal traditiegetrouw in het kanaal van Apeldoorn plaatsvinden.  Een prachtig en uniek festival met klassieke muziek en lichte popmuziek vanaf diverse podia op en langs het kanaal.  De toegang tot de Kanaalconcerten is gratis. Geniet van muziek, cultuur en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers. 


Line-up

Vrijdagavond 30 augustus 

19:00 uur -  Vermuyen Music

Op vrijdag 30 augustus zullen ze weer vette grooves, veel energie en unieke arrangementen laten horen.


20:00 uur: OG3NE

OG3NE staat vrijdag 30 augustus vanaf 20:00 uur op het hoofdpodium. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.


22:00 uur - Later als je groot bent Band

Zij kunnen niet ontbreken op deze 14de editie van de Kanaalconcerten. De band voor dé afterparty van de vrijdagavond van de Kanaalconcerten in Apeldoorn: De Later als je Big Band (LajBB)! De twintig ervaren musici van LajBB spelen sfeervolle ballads, heerlijke soul, herkenbare pop en funk waar de vonken van afspatten!


Zaterdavond 31 augustus

17:30 uur - Amy Winehouse tribute band 

Adriana Callas doet het repertoire van Amy Winehouse herleven. Zaterdag 31 augustus zijn ze vanaf 17:30  aan de kanaaloevers.


Rond 20:00 uur - Ernst Daniel Smid en Celine Janssen

Céline Janssen en Ernst Daniel Smid zijn dé hoofdact op zaterdagavond met begeleiding van het Nederlands Politie Orkest. Ze zingt als soliste bij verschillende orkesten in binnen- en buitenland, zo was ze afgelopen december/januari op tour in China en speelde ze deze zomer de hoofdrol in een kinderopera in België. Dit wil en mag je niet missen!


Proef de Kanaalconcerten 

Muziek, cultuur en lekker eten in de heerlijke buitenlucht; een mooiere afsluiting van de zomer is er bijna niet. Het zijn de uitgekiende ingrediënten van de Kanaalconcerten in Apeldoorn. Op 30 en 31 augustus is het weer volop sfeer proeven en genieten van dit unieke festival. Dit mag je niet missen!

 


Locatie

Het festivalterrein ligt langs de kanaaloevers in Apeldoorn, in het plantsoen achter restaurant De Beren (Molenstraat-Centrum 625). Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Koninghaven. Deze garage is zowel vrijdag- als zaterdagavond geopend tot 24.00 uur. Na 24.00 uur kun je met je uitrijkaart alsnog het gebouw in- en uitrijden. Vanaf station Apeldoorn CS ligt het festivalterrein op 10 minuten lopen. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy