Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Nazomerfestival De Kanaalconcerten

Vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2020 | Kanaaloevers

 

Nazomerfestival Kanaalconcerten

Het nazomerfestival De Kanaalconcerten zal traditiegetrouw in het kanaal van Apeldoorn plaatsvinden.  Een prachtig en uniek festival met klassieke muziek en lichte popmuziek vanaf diverse podia op en langs het kanaal.  De toegang tot de Kanaalconcerten is gratis. Geniet van muziek, cultuur en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers. 


Line-up

Het programma wordt nog bekend gemaakt.


Proef de Kanaalconcerten 

Muziek, cultuur en lekker eten in de heerlijke buitenlucht; een mooiere afsluiting van de zomer is er bijna niet. Het zijn de uitgekiende ingrediënten van de Kanaalconcerten in Apeldoorn. Het is weer volop sfeer proeven en genieten van dit unieke festival. Dit mag je niet missen!

 


Locatie

Het festivalterrein ligt langs de kanaaloevers in Apeldoorn, in het plantsoen achter restaurant De Beren (Molenstraat-Centrum 625). Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Koninghaven. Deze garage is zowel vrijdag- als zaterdagavond geopend tot 24.00 uur. Na 24.00 uur kun je met je uitrijkaart alsnog het gebouw in- en uitrijden. Vanaf station Apeldoorn CS ligt het festivalterrein op 10 minuten lopen. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy