Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kerstbomenverkopen van de horeca

De horeca zit niet stil! Velen hebben zich getransformeerd tot eetgelegenheid aan huis met fijne afhaal-en bezorgmogelijkheden. Bovendien pakken diverse ondernemers uit met een heuse kerstboomverkoop. Op onderstaande plekken in Apeldoorn kun je terecht om jouw kersverse Nordmann te scoren.

Kerstbomenverkoop van Café Toffer

Café Toffer op het Caterplein pakt uit met een heuse kerstbomenverkoop. Zo steun je het café en heb je een puik boompje in de woonkamer staan! Gert Toonen van Toffer: " We hebben prachtige Nordmann kerstbomen in de aanbieding. Kerstbomen kunnen desgewenst bij de mensen worden thuisgebracht, daarbij we hebben we hulp gekregen van Ensing autoverhuur. En, om alvast in kerstsfeer te komen kun je tevens bij ons terecht voor heerlijke oliebollen (geheim recept van oma Toos), appelflappen en appelbeignets'. Naast kerstbomen en lekkernijen heeft Toffer ook op de take-away lijst Gluhwein (ook per fles), Jägermeister, Herfst- en winterbieren per pakket en rode en witte wijn. 

 • Iedere woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur
 • De kerstbomen kunnen thuis bezorgd worden
 • Plan je route >>


Humphrey's Pop-up Borrelshop

Tot heropening van de horeca, heeft Humphrey's Café aan het Caterplein een bier, wijn en borrelshop! Wil jij jouw favoriete Chardonnay, Sauvignon Blanc of Pinot Grigio in huis halen of heb je meer zin in een lekkere rooie of goeie bubbels? Er is genoeg! Naar dranken is er een ruim assortiment aan lekkere bieren van onder andere Affligem, Brand, Davo, Texels, ‘T IJ, La Chouffe, Duvel, La Trappe, Schavuyt, en nog vele meer! Stel zelf je eigen pakket samen of ga voor een proefpakket. Om de borrel helemaal compleet te maken vind je in de pop-up borrelshop van Humphrey's Café lekkere bites en borrelplanken van De Kaasman en De Nootzaak. Vanaf woensdag 11 november kun je ook hier ook terecht voor Kerstbomen, elke week vers van het land!


Cafe De Schimmel

Schimmelpennickstraat 146, Apeldoorn

Van kroeg naar kerst: Café de Schimmel is omgetovert tot magische kerstwereld in Apeldoorn-Zuid. De tweede gedwongen sluiting treft de Apeldoornse horeca recht in het hart. Maar bij de pakken neer zitten is niks voor deze ondernemer. De eigenaren van Café de Schimmel bouwen hun kroeg gewoon om tot kerstwinkel.

 • je kunt hier je kerstboom met kluit of in pot uitzoeken voor € 10 tot € 25
 • de kerstbomen kunnen gratis bezorgd worden tot aan de voordeur. 
 • maandag t/m zaterdag van 10.00-18.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur.
 • Nu ook 50% korting in de kerstoutlet!
 • Plan je route >>
 • Meer informatie >>


't Koffiehuus Ugchelen


Marijke van Café Cheers & Annika van ‘t Koffiehuus in Ugchelen hebben de handen ineen geslagen en zichzelf volledig omgetoverd tot heuse kerstboom verkopers!  Vanaf vrijdag 20 november kun je bij hen de mooiste kerstbomen kopen, ze hebben zorgvuldig de prachtigste Nordmann bomen en Zilversparren mét kluit ingekocht!

 • Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 op het terras van ‘t Koffiehuus aan de Molecatenlaan 4A
 • Ze hebben daarnaast lekkere warme chocolademelk, vers gebak om mee te nemen en een super leuke goodiebox goed gevuld met allerlei leuks erin, gesponsord door diverse bedrijven uit Ugchelen en Apeldoorn voor maar €20,00 
 • Plan je route >>
 • Meer informatie >> 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!