Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kerstmarkt Vaassen 2022

Vrijdag 9 t/m zondag 11 december 2022 | Kasteel Cannenburch

Struinen langs kramen vol leuks

Talloze bezoekers genieten in de donkere dagen van allerlei lekkers, mooie ambachtelijke producten en winterse hapjes en drankjes op de 33e editie van de Kerstmarkt Vaassen. De markt bevindt zich op het voorplein van Kasteel Cannenburch, wat een extra speciale sfeer met zich meebrengt.

Wat je mag verwachten? Vele kramen met kerstgerelateerde artikelen en lekkernijen. Naast de vele bekende terugkerende standhouders, komen dit jaar ook heel veel nieuwe standhouders. Daarnaast is er ook entertainment op het centrale podium met optredens van diverse koren en bands én is de kerstman aanwezig met een klein cadeautje voor de jongste bezoekertjes.


Praktische info

De openingstijden zijn vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 22.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Entree kost € 3,-  en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Wil je tijdens de dagen dat de kerstmarkt in Vaassen is, Kasteel Cannenburch bezoeken? Dat kan alleen door vooraf online een combikaart (voor bezoek aan kasteel + kerstmarkt) te kopen en een tijdslot te reserveren. De prijs van een combikaart is € 8,50 voor volwassenen en € 2,50 voor bezoekers van 4 t/m 12 jaar.

Parkeren in het dorp Vaassen is gratis en veel parkeerplekken zijn op loopafstand van het kasteel en de kerstmarkt. Honden zijn, mits aangelijnd, toegestaan op het voorplein en het kasteelpark van kasteel Cannenburch, waar de kerstmarkt plaatsvindt en in de kasteelwinkel. In het kasteel zijn honden niet toegestaan.

Data & tijden

  • vrijdag 9 december 13.00 - 22.00 uur
  • zaterdag 10 december 11.00 - 22.00 uur
  • zondag 11 december 11.00 - 17.00 uur

Tijdens de kerstmarkt is het ook mogelijk om rond te dwalen in de sfeervol ingerichte vertrekken van het kasteel. Even lekker opwarmen? Dit doe je met een hapje en drankje in het kasteelcafé dat is gelegen in de kelder van het kasteel. Meer informatie >>


 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!