Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Keuken Karavaan Foodtruck Festival

Zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni 2020 | Zwitsal Apeldoorn

In verband met corona is dit evenement afgelast

Het Apeldoornse Foodtruckfestival is terug bij Zwitsal. Tientallen bijzondere keukens op wielen komen je smaakzintuigen prikkelen met de lekkerste gerechten. Kom lekker genieten met je vrienden en familie! Ook dit jaar is er genoeg goede muziek en ook de kinderen kunnen zich vermaken op de Kids Playground!​


Foodtrucks

Vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Dat serveren de mobiele keukens op de Keuken Karavaan. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Welke keukens er aanwezig zijn, wordt later bekend gemaakt.

Programma

Tijdens dit smaakfestijn is er ook voldoende vertier voor ogen en oren. Geniet het hele weekend van diverse podiumoptredens met uiteenlopende genres: blues, jazz, Hollandse meezingers en countrypop. De Keuken Karavaan is voor de hele familie en biedt voldoende ruimte voor jong en oud. Ken of ben jij een nachtegaaltje? Schrijf je dan in voor ‘nieuw talent zingen in de tent’, waar talenten een podium krijgen om het feest compleet te maken. Het programma wordt nog bekend gemaakt.


Praktisch

Data: zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni 2020
Locatie: Zwitsal Apeldoorn
Adres: Vlijsteweg 114, 7317 AK Apeldoorn

Gratis toegang 

Route >> 

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!