Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kidstips 

Op zoek naar leuke tips voor je kind tijdens de coronacrisis? We hebben een aantal handige tips van Apeldoornse ondernemers/instellingen op een rij gezet! 

Ga op berenjacht!

Door heel Apeldoorn doen mensen mee: er staan een heleboel beren voor de ramen. Veel mensen doen mee met dit leuke initiatief. Zet een beer voor je raam en schrijf er #berenjachtapeldoorn bij. Zo kunnen kinderen een korte, avontuurlijke wandeling door de buurt maken en op zoek gaan naar beertjes. Leuk!


Tip van Club Pellikaan Apeldoorn 

En daar zit je dan: met het hele gezin binnen. Dat is gezellig voor een paar dagen... Maar twee maanden is best een lange periode om de verveling de baas te blijven. Club Pellikaan Apeldoorn heeft een aantal leuke tips voor indooractiviteiten! Meer informatie >>


Tip van Bakken & Zo 

Bakken & Zo aan de Asselsestraat komt met een leuk (thuis)cadeau: Bak koekjes met een boodschap!

Wil jij iemand verrassen met een lieve boodschap? Maak dan deze leuke koekjes en stuur ze op. Het hele pakket kost € 7,50 inclusief roze envelop om te versturen.
Te bestellen via famke@bakkenenzo.nl en gratis bezorgen vanaf € 15,-.  Woensdag t/m vrijdag is Bakken & Zo geopend van 10.00 t/m 14.00 uur. Zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur.


Tip van CODA 

 

De leukste voorleesverhaaltjes vind je op voorleeshoek.nl. Omdat de scholen dicht zijn, kun je via de link www.voorleeshoek.nl/scholendicht voor drie weken een gratis abonnement afsluiten. Meer tips >>


Tip: Spellen van Wammus 

Spellenwinkel Wammus in de Kapelstraat heeft een heel groot aanbod spellen! Je vindt hier talloze bordspellen maar ook puzzels en speelgoed. De winkel is open op maandag van 13 tot 17 uur en dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.  De Wammus mag en kán is open maar onderstaande is dan wel van groot belang. Per gezin, familie, koppel maar één persoon in de winkel.  Wammus vind je in de Kapelstraat nummer 7 


Online spelletjes en opdrachten met Oehlie

Het team van Monkey Town Apeldoorn heeft samen met hun mascotte Oehlie leuke opdrachten, spellen en kleurplaten bedacht om kids die thuis zitten te vermaken! Houd hun Facebook-pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten


Kids work-outs met Fit For Free

In deze tijden is het belangrijk om af en toe even je energie kwijt te kunnen.. En daar heeft Fit For Free iets op bedacht! Niet alleen voor de papa's en mama's, maar ook voor de kids wordt er regelmatig een live work-out via Facebook en Instagram gegeven! De work-outs zijn geschikt voor kids van 6-12 jaar en kunnen gewoon vanuit de woonkamer worden gedaan. Houd de social media-kanalen van Fit For Free goed in de gaten voor de lesschema's van de #woonkamerworkout.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon


Tip: EscapeRoom@Home

Hoe leuk is dat! Een escaperoom voor het hele gezin die je gewoon thuis, vanaf je tablet kan spelen! Per leeftijdscategorie is er een escaperoom beschikbaar. Los samen de raadsels op en voer de leuke foto- en video-opdrachten uit. Per opdracht krijg je een aanwijzing die je een stapje dichter bij de uitgang brengt.. Lukt het jou om binnen 1 uur tijd te ontsnappen?


Kinderyoga

Kinderyogadocent Sylvia gaat in haar Youtube-video's op berenjacht door middel van yoga! Op haar Youtube-kanaal zijn leuke video's te vinden waarin ze kids op een leuke manier kennis laat maken met yoga. Een leuke manier om lekker te ontspannen. Dat kunnen we goed gebruiken in deze tijden!

  • Bekijk de Youtube-video's hier

Kinderyoga


Zie jij een ook leuk intiatief voor de kids in Apeldoorn? Mail het ons >>


Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy