Stakende leraren? Kom film kijken in Gigant!

Vrijdag 15 maart 2019

Het is je vast niet ontgaan, de landelijke staking in het onderwijs op vrijdag 15 maart 2019. Zoek je nog naar een leuke invulling van deze dag met je kinderen of kleinkinderen? Speciaal voor de allerkleinsten draaien er in Gigant twee extra kindervoorstellingen in de ochtend: Waar is Knoester? En Meester Kikker. 

Waar is Knoester? (4+)

In deze familiefilm volg je de belevenissen van Junior en het pratende takje Knoester in de grote stad. Junior vindt de verhuizing naar de grote stad helemaal niet leuk, maar gelukkig is Knoester met zijn grote liefde Berkelientje meegekomen. De stadskinderen doen vervelend en tot overmaat van ramp raakt Junior Knoester kwijt. Maar als hij bij zijn zoektocht naar Knoester op straat een baby vindt, is dat het begin van een prachtig avontuur en nieuw geluk.


Meester Kikker (6+)

Een alledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat hij soms spontaan in een kikker verandert. Sita en Wouter doen er alles aan om hun lievelingsmeester te beschermen, vooral tegen de strenge schooldirecteur Stork, die Meester Frans het liefst ziet vertrekken. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon.


Praktische informatie

  • Tijd: Waar is Knoester? aanvang: 10:15 uur
  • Meester Kikker aanvang: 10:00 uur
  • Toegang: € 9,50 / € 7,-* Kinderen t/m 13 jaar: € 5,-
  • Meer informatie >>