Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kinderparadijs Malkenschoten is weer geopend

Leuk nieuws! Vanaf vandaag (maandag 11 mei) heeft Kinderparadijs Malkenschoten weer haar deuren geopend voor publiek. Na een sluiting van twee maanden is de speelboerderij helemaal corona-proof en kunnen gezinnen met jonge kinderen weer volop genieten van de vele speeltuinen en dieren.

Maatregelen

Door de maatregelen zijn de binnen gedeeltes zoals de stal, boerderij en bergkapschuur gesloten. Ook de Binkybus zal niet rijden omdat hier geen 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Er is ook een beperkt aantal bezoekers dat naar binnen mag. 


Tijdsblokken

Om het park te bezoeken, dien je op Binky.nl een tijdsblok-ticket gratis te reserveren. Er zijn dagelijks drie tijdsblokken waarbinnen 250 personen worden toegelaten. Ieder tijdsblok duurt twee uur en drie kwartier en na een blok moet iedereen het park verlaten zodat een nieuwe groep bezoekers naar binnen kan. Tijdsblok-tickets zijn enkel geldig als je een betaald abonnement van Binky hebt. Deze is ook op Binky.nl verkrijgbaar en kost éénmalig €10,-. Daarna mag je i.c.m. een tijdsblok-ticket onbeperkt naar binnen.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!