Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Hoera! Kinderpretpark Julianatoren gaat open

Leuk nieuws! In goed overleg met de gemeente en Veiligheidsregio Noord-en Oost-Gelderland heeft Kinderpretpark Julianatoren besloten om het pretpark gecontroleerd en gedoseerd open te stellen vanaf 21 mei tot 2 juni 2020. Het reguliere seizoen van Kinderpretpark Julianatoren loopt vervolgens vanaf 2 juni tot en met 31 oktober 2020 waarbij ze op alle dagen geopend zijn, in tegenstelling tot voorgaande jaren.

Stapsgewijs en gedoseerd open vanaf 21 mei 2020

Omdat ze in het park een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, vindt de openstelling van het pretpark plaats in drie fases waarin wordt toegewerkt naar het maximum aantal bezoekers. Zo kan iedereen wennen aan een nieuwe werkwijze en kunnen, waar nodig, de laatste puntjes op de i gezet worden.

Fase 1: alleen abonnementhouders
Vanaf 21 tot 26 mei 2020 hebben alleen abonnementhouders toegang tot het pretpark. Alle abonnementhouders krijgen een mail met uitleg hoe te reserveren.

Fase 2: alleen abonnementhouders en mensen in het bezit van een Julianatorensite-ticket
Vanaf 26 mei 2020 voegt het kinderpretpark de mensen die in het bezit zijn van een ticket, welke op de site is aangeschaft, aan de groep abonnementhouders toe.

Fase 3: iedereen in het bezit van een geldig toegangsbewijs
De groep van fase 1 en 2 wordt uitgebreid met de groep mensen die ergens anders als op de website een ticket hebben aangeschaft en de mensen in het bezit van een vrijkaart.


Reserveren noodzakelijk

Omdat ze een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, is het nodig dat elke bezoeker (ook abonnementhouders) online een reservering maken. Je kunt bij je reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is kunnen ze in het park extra hygiëne werkzaamheden verrichten en kunnen de medewerkers pauzeren.


Veiligheid & hygiëne belangrijk

Kinderpretpark Julianatoren doet er natuurlijk alles aan om het bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen zij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Daarnaast voeren ze de maatregelen door uit het protocol ‘’Veilig Samen Uit’’. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. Bovendien voeren ze extra hygiënemaatregelen door.

Kom met eigen vervoer
Kinderpretpark Julianatoren verzoekt iedereen nadrukkelijk om niet met het openbaar vervoer te komen maar met een eigen vervoersmiddel.

Meer informatie >>


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!