Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

Zaterdagen 22 & 29 juli en 5, 12, 19 & 26 augustus 2023 | Voetbalvereniging Victoria Boys aan de Berghuizerweg, Apeldoorn

Ben je op zoek naar leuke hebbedingetjes, een mooi sieraad of de beste koopjes? Kom dan op diverse zaterdagen in 2023 naar de kofferbakverkopen; heel veel aanbieders verkopen daar hun tweedehands goederen voor een zacht prijsje. 

Ook in 2023 zijn er weer kofferbakverkopen bij Voetbalvereniging Victoria Boys!


Nieuwe locatie

Tot en met 2019 organiseerde de Stichting de WHOE op elke zaterdag in de maanden juli en augustus kofferbakverkopen langs Kanaal Zuid in Apeldoorn. Door een wijziging in die omgeving moest de organisatie opzoek naar een andere locatie. En die is gevonden! Op diverse data in 2023 vinden er kofferbakverkopen plaats op het terrein van voetbalvereniging Victoria Boys aan de Berghuizerweg 153 in Apeldoorn. 


Praktische informatie​

Data 2023
De verkoopzaterdagen zijn vastgesteld op de volgende data:

  • Zaterdag 22 juli
  • Zaterdag 29 juli
  • Zaterdag 5 augustus
  • Zaterdag 12 augustus
  • Zaterdag 19 augustus
  • Zaterdag 26 augustus

Tijd
De verkoop wordt elke zaterdag gehouden van 9.00 tot 15.00 uur.

Gratis entree
De toegang voor bezoekers blijft ook dit jaar helemaal gratis.

Plek huren
Wil je een verkoopplek reserveren? Dit kun je doen via de website kofferbakverkopen.nl. Wees er snel bij, want de verkoopplekken zijn vaak snel al volgeboekt! Meer informatie >>


Voor het goede doel

De verkoop van plaatsen voor de verkoop is in handen van de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa. Op deze manier hoopt de stichting geld over te houden voor de noodhulptransporten die zij meerdere keren per jaar verzorgt. Wil je een gift geven? Dat kan bij de collectebus die bij de organisatiestand halverwege het terrein staat. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!