Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kofferbakverkopen in Apeldoorn

Zaterdagen 23 & 30 juli en 6, 13 & 20 augustus 2022 | Voetbalvereniging Victoria Boys aan de Berghuizerweg, Apeldoorn

Ben je op zoek naar leuke hebbedingetjes, een mooi sieraad of de beste koopjes? Kom dan op diverse zaterdagen in 2022 naar de kofferbakverkopen; heel veel aanbieders verkopen daar hun tweedehands goederen voor een zacht prijsje. 

De populaire kofferbakverkopen konden in 2021 helaas niet doorgaang, maar krijgen dit jaar een nieuwe start op een gloednieuwe locatie!


Nieuwe locatie

Tot en met 2019 organiseerde de Stichting de WHOE op elke zaterdag in de maanden juli en augustus kofferbakverkopen langs Kanaal Zuid in Apeldoorn. Door een wijziging in die omgeving moest de organisatie opzoek naar een andere locatie. En die is gevonden! Op diverse data in 2022 vinden er kofferbakverkopen plaats op het terrein van voetbalvereniging Victoria Boys aan de Berghuizerweg 153 in Apeldoorn. 


Praktische informatie​

Data 2022
De verkoopzaterdagen zijn vastgesteld op de volgende data:

  • Zaterdag 23 juli
  • Zaterdag 30 juli
  • Zaterdag 6 augustus
  • Zaterdag 13 augustus
  • Zaterdag 20 augustus

Tijd
De verkoop wordt elke zaterdag gehouden van 9.00 tot 15.00 uur.

Gratis entree
De toegang voor bezoekers blijft ook dit jaar helemaal gratis.

Plek huren
Er is plek voor zo'n 85 verkopers. Wil je een verkoopplek reserveren? Dit kun je doen via de website kofferbakverkopen.nl. Vanaf wanneer je een verkoopplek kunt reserveren, wordt nog bekend gemaakt. Als je als verkoper of koper op de hoogte wil worden gehouden van de kofferbakverkopen, meld je dan aan voor de Kofferbaknieuwsbrief. Je ontvangt dan als eerste nieuws over de verkopen via e-mail. Meer informatie >>


Voor het goede doel

De verkoop van plaatsen voor de verkoop is in handen van de stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa. Op deze manier hoopt de stichting geld over te houden voor de noodhulptransporten die zij meerdere keren per jaar verzorgt. Wil je een gift geven? Dat kan bij de collectebus die bij de organisatiestand halverwege het terrein staat. 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!