Kom naar het gratis Family Festival bij Zwitsal!

Zondag 20 januari - Zwitsal Apeldoorn

Wil jij leuke workshops volgen en je helden ontmoeten? Kom dan naar dit gratis familiefestival op zondag 20 januari bij de Tim Koldenhof theaterschool aan de Vlijtseweg. De toegang is gratis en je bent welkom van 11.00 uur tot 14.00 uur. 


Leuke workshops

Er is van alles te doen! Je kan meedoen of kijken bij workshops op het gebied van zang, dans, theater, film en musical. Naast verschillende workshops zijn er ook demonstraties te zien die door de leerlingen van Tim Koldenhof worden opgevoerd. En er is nog meer…

Meet & Greet

Wil je op de foto met Jul of Julia, Binky, Oehlie of met de mascotte van McDonalds? Tijdens het Familiy Festival komen ze allemaal op bezoek! Gewoon een knuffel of high five geven of een handtekening vragen kan ook natuurlijk! Daarnaast zijn er leuke activiteiten zoals schminken, knutselen en spelletjes. En heb je honger gekregen? Je kan bijvoorbeeld heerlijke poffertjes bij het smulkarretje kopen.

Spreekuur

Wil je een persoonlijk advies van Tim Koldenhof van de theaterschool Tijdens het Family Festival heeft hij een spreekuur waar je met Tim kan kennismaken en alles kan vragen wat je maar wil! Wil je een afspraak met hem inplannen? Mail je naam en vraag dan alvast door aan administratie@timkoldenhof.nl.