Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Koningskermis

Woensdag 22 april t/m donderdag 30 april 2020 | Marktplein

Dit evenement is afgelast vanwege het coronavirus.

Deze gezellige kermis in de buitenlucht biedt vertier voor het hele gezin. Van kinderattracties, botsauto's tot behendigheidsspelen, de schiettent en natuurlijk de grote 'enge' attracties: ook dit jaar is er van alles te doen. Dit jaar zijn er weer bijna 40 attracties aanwezig. Ben je snel misselijk of kom je meer voor die oud-Hollandsche jaarmarktsfeer? Dan zijn er natuurlijk altijd de botsauto’s, de rups of touwtje trekken. Voor de kleinsten is er uiteraard een draaimolen en zijn er diverse spelletjes waar je altijd met een prijs mee naar huis komt.

De kermis vindt plaats op het Marktplein van woensdag 22 april om 13.00 uur tot uiterlijk donderdag 30 april om 24.00 uur, en is dagelijks geopend van 13.00-23.00 uur – op Koningsdag van 09.30-24.00 uur.

Niet iedereen heeft een grote portemonnee, daarom zijn er twee Eurodagen: op zondag 26 april en op woensdag 29 april zijn alle attracties op de kermis toegankelijk voor één euro!


Bereikbaarheid 

De Koningskermis die plaatsvindt op het Marktplein in Apeldoorn is goed bereikbaar per trein, aangezien het treinstation van Apeldoorn op loopafstand van deze locatie in de binnenstad is gelegen. Parkeren is mogelijk in een van de parkeergarages. Daarnaast stoppen er ook verschillende bussen aan het Marktplein.


Marktverplaatsing

De centrummarkten die tijdens de koningskermis plaatsvinden worden naar een andere locatie verplaatst. De zaterdag- en de maandagmarkt worden verplaatst naar de locatie Kanaalstraat, Hofstraat, Hoofdstraat-Zuid en het P1-parkeerterrein (Kanaalstraat). 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!