Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Vorstelijk & Veluwe ervaring

Voel je de koning te rijk! Ontdek het prachtige kasteel Cannenburch in Vaassen - die je tijdens je bezoek helemaal voor jezelf hebt - en geniet vervolgens van een tiengangendiner én royale overnachting in hotel Dennenheuvel in Epe.

Ontdek het prachtige kasteel Cannenburch in Vaassen - die je tijdens je bezoek helemaal voor jezelf hebt - en geniet vervolgens van een tiengangendiner én royale overnachting in hotel Dennenheuvel in Epe.

Zo ziet je vorstelijke verblijf eruit

Vanaf 14:00 uur word je gastvrij ontvangen in hotel Dennenheuvel en ligt er een kasteelwaardig welkomstpakket voor je klaar op de kamer. Jouw Vorstelijke Veluwe-ervaring eerder starten? Voor 14:00 uur ben je natuurlijk ook al welkom! Maak een prachtige wandeling door de omgeving, de route is verkrijgbaar bij de receptie. 

Klokslag 16:00 uur parkeer je rechts naast de oprijlaan en schrijd je over de brug naar kasteel Cannenburch. Hier word je warm ontvangen door een van de gastvrouwen. Gewapend met een audiotour start de rondgang door het kasteel, die je tijdens je bezoek helemaal voor jezelf hebt. Er zijn geen andere bezoekers! Heb je de gastvrouw nodig? Laat dan de kasteelbel klinken. 

Om 17:00 uur vertrek je weer richting het hotel waar om 18:30 uur een uitgebreid tiengangendiner begint. Daarna wacht een vorstelijke overnachting met een royaal ontbijtbuffet als afsluiting van je verblijf op de Veluwe. Hoe royaal wil je het hebben?

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!