Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Koop lokaal: boeken & spellen online in Apeldoorn

Foto: Spellenwinkel de Wammus

Boekhandel De Schans | Uddel 

Boekhandel De Schans biedt een handige click en collect service aan. Bekijk het online assortiment en geef je keuze door via mail of bel 05774022410. Ze zetten het voor je klaar! 


Boekhandel De Tweede lezer | Apeldoorn

Alle tweedehandsboeken komen van particulieren uit de omgeving van Apeldoor naar deze boekhandel. Shop online.


De Wammus Spellenwinkel | Apeldoorn Binnenstad 

In de Kapelstraat vind je een winkel met alleen maar spellen en puzzels. Van bordspellen tot kaartspellen: bij De Wammus Spellenwinkel vind je het allemaal. Erg handig voor wie in coronatijd toch nog een leuke avond wil beleven. Wegens de tijdelijke sluiting kun je via de Facebookpagina of door een WhatsApp te sturen naar 06 102 680 74 jouw favoriete spel bestellen dan zetten ze het voor je klaar! Afhalen kan op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur. 

Intertoys | Winkelcentrum Eglantier

Bestel online via de webshop, of bel naar 055 5416565 en geef je bestelling door. Je kunt je bestellen vaak al na 1 uur ophalen (1 uur na opening van de winkel). Natuurlijk kun je je bestelling ook thuis laten bezorgen. 


Kdootjes | Apeldoorn Binnenstad 

Speelgoed, tassen, woonaccessoires, kraamcadeaus en lifestyle artikelen. Bij de winkel Kdootjes in de Nieuwstraat vind je het allemaal! Gelukkig heeft deze superleuke winkel ook een eigen webshop én een bezorgservice. 


Nawijn & Polak | Apeldoorn Binnenstad

Dé boekhandel van Apeldoorn, gelegen in het hart van het centrum aan het Marktplein 24. Ben je op zoek naar een bepaald boek? Bekijk de Instagrampagina of bel 055 521 2709; als ze het boek hebben liggen dan komen ze het persoonlijk bij je thuis brengen! Bestellen via de webshop is uiteraard ook gewoon mogelijk.


Primera | 't Fort, Asselsestraat, Eglantier, Mercatorplein, Adelaarsplein, Ordenplein, Ugchelen en Beekbergen 

Bij je favoriete Primera boekenhandel bestellen in jouw buurtje? Bekijk het assortiment en bestel online.


SABLON | Winkelcentrum Eglantier

Bij SABLON haal je de lekkerste chocolade, kun je je kado pakket van chocolade samenstellen en kun je nog lifestyle producten kopen. Bestel via de webshop of neem contact op via 0611237134, via de Facebook Pagina of een DM.

The Read Shop | Apeldoorn Binnenstad, Winkelcentrum Eglantier en Korianderplein  

The Read Shop biedt een ruim en gevarieerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen, cadeau- en kantoorartikelen. De meeste artikelen zijn ook in de webshop verkrijgbaar.

Vul je kledingkast.nl | Winkelcentrum Eglantier

Kleding voor iedereen! Van maat 34 t/m 56. Naast kleding kun je op de webshop heerlijke verzorgingsproducten en leuke kado artikelen bestellen! 


WAAR Apeldoorn | Apeldoorn Binnenstad 

Super handig: alle artikelen die je normaliter in de de fairtrade cadeau- en lifestylewinkel WAAR in de Marktstraat vindt, zijn ook verzameld in een webshop. Boeken, items voor je interieur, cadeaus, sieraden en nog veel meer kun je dus ook gewoon bestellen! Eigenaresse Jennifer van Vliet bezorgt het met liefde bij je thuis binnen Apeldoorn. Verzending buiten Apeldoorn is ook mogelijk!
 

Wij werken de lijst een aantal malen per week bij. Mis je een online woonwinkel uit Apeldoornin dit overzicht? Of wil je graag een wijziging doorgeven? Meld je bij ons viainfo@apeldoornpartners.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!