Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Koop Lokaal: vinyl en alles voor muziek in Apeldoorn

 

 

Bax Music 

Bax Music bezoek je op Bax-shop.nl. Muzikanten van alle niveaus vinden precies wat ze zoeken in de grootste online muziekwinkel van de Benelux.
Gitaren, drums, toetsen, studio- en DJ-gear, podium-apparatuur, verlichting, koptelefoons: voor iedere muziekliefhebber het passende product. Je kunt de producten afhalen of thuis laten bezorgen. 

DRUMZAAK

Een van de twee (!) drumspeciaalzaken in Nederland, gewoon in hartje Apeldoorn! Hier kun je, ondanks de lockdown, nog steeds terecht voor het bestellen en afhalen van artikelen. Of laat het thuis bezorgen. Bel of app Fred op 06 14 58 82 40 of mail naar fred@drumzaak.nl. Kijk op de website, Facebookpagina of Instagram voor inspiratie en het aanbod.

Guitar shop

Dé gitaarspecialist voor al je gitaren, gear, reparaties en onderhoud. Bekijk de online shop en laat je artikelen thuis bezorgen! 
Je kunt je gitaar nog steeds afgeven voor reparatie bij de winkel in Apeldoorn, dan bellen ze je zo snel mogelijk als deze weer klaar is. Click & Collect kan ook zodat je na je bestelling het gelijk kunt afhalen in de winkel. 

Hans de Louter: Luthier

De plek voor reperaties en restauraties van vrijwel alle akoestische snaarinstrumenten. Op zoek naar allerhande snaren voor uw snaarinstrumenten? Wellicht vind u deze in de winkel. Langskomen is op afspraak. Stuur een mailtje naar atelier@hansdelouter.nl of neem telefonisch contact op via 055 5342932 of 0683214605.

Hobo Hifi 

Maar geen zorgen, want het personeel van de winkel van Hobo Hifi staat non nog steeds voor je klaar met advies, service en bezorgingen. Bekijk het online assortiment. 
Bestellingen worden gewoon uitgeleverd, afhalen in winkels is middels een contactloze Click & Collect weer mogelijk en bereikbaar voor al je vragen of bestellingen. 

Nijkamp Accordeons 

De specialist voor jouw accordeon! Voor reperaties en onderhoud ben je hier aan het juiste adres. Van stemmen tot volledige revisies, ongeacht welk merk. Nijkamp Accordeons biedt een ophaal & breng service door heel Nederland. Voor €25,- per rit komt Nijkamp Accordeons jouw accerdeon aan de deur ophalen.Maak een afspraak door te bellen naar 055 3557356. Iets nodig uit de winkel? Click & Collect is mogelijk, bekijk de online shop. 

Plato Apeldoorn 

In Mansion 24 vind je platenzaak Plato met een royale collectie van cd's, vinyl, films, series en muziekaccessoires zoals platenspelers. Nu de winkel tijdelijk dicht is kun je ook online terecht voor het online bestellen van cd's, vinyl, dvd's, series en nog veel meer. De bestelling kun je ophalen of desgewenst gratis thuis laten bezorgen. Heb je een vraag over een album, platenspeler of wat dat dan ook: het team is dagelijks bereikbaar via 0623424747. 

Ray's Guitar Repair House

De (bas)gitaarspecialist in Apeldoorn waar je terecht kunt als jouw (bas)gitaar niet meer naar wens speelt. Ook voor de aanschaf van een nieuwe gitaar kun je bij Ray's guitar Repair House terecht. Je kunt je gitaar nog steeds langsbrengen van maandag t/m zaterdag, maak daarvoor wel even een afspraak. Contact opnemen kan via de info@raysguitar.nl, telefonisch via 055 5342487 of via een sms/WhatsApp op 0648107865. Bekijk de services die Ray's Guitar Repair House biedt. 

Versnel Hifi

Op zoek naar naar goede luidsprekers, elektronica, platenspelers en meer? Bezoek de online shop van Versnel en ontdek het aanbod. De crew brengt het bij je thuis en sluit het desgewenst voor je aan! 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!