Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Koop Lokaal online: sportartikelen in Apeldoorn

Wil jij deze komende tijd helemaal fit en fabulous door komen? Bij de Apeldoornse sportzaken kan je al je benodigdheden online bestellen! Zo steel je ook thuis de show in je nieuwe sportoutfit.

11 Teamsports Apeldoorn 

Bekijk de online winkel van dé sportwinkel in Apeldoorn met een groot assortiment sportartikelen. En super: je bestelde items worden gratis aan huis gebracht. Vanzelfsprekend kun je je pakketje ook ophalen in de winkel! Kun je het niet vinden op de site? Bel 055 52 22 99 2 of what's app 06 23 30 26 99. 

Aktiesport Apedoorn 

De Aktiesport in de Hoofdstraat is dicht, maar de winkel biedt nog steeds een online webwinkel.  

Bever Apeldoorn 

Op zoek naar goede outdoorkleding-en of schoeisel of een stoer cadeautje? Bij Beversport vind je online een groot assortiment. 

The Athlete's Foot Apeldoorn 

Gek van sneakers? De winkel in de Hoofdstraat is dicht maar bezoek zeker eens de online shop

Rene Vos  

Wandelen is helemaal van nu. Op zoek naar goed schoeisel? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Rene Vos en bestel je schoen online. De winkel in de Asselsestraat blijft  bereikbaar voor podologische voet afspraken en het afhalen van producten en verhuurmaterialen. Zijn jouw ski's of snowboard toe aan een onderhoudsbeurt? Je kunt ze gewoon brengen, het team van Rene Vos kijkt ernaar uit om ze te voorzien van het beste onderhoud.

Run X Apeldoorn

Even je hoofd leegrennen. Of toch gaan voor een persoonlijke record. Bij RunX  is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Op de RunX website vind je een groot deel van het hardloop assortiment, maar het assortiment in de winkel is breder! Neem contact met ze op en zij gaan samen op zoek met jou naar de voor jou geschikte schoenen, kleding of accessoires. Mochten ze iets niet op voorraad hebben, dan proberen ze  het z.s.m. voor je te bestellen.  Je kunt het team van RunX  bereiken via mail, telefonisch of via WhatsApp (055 5222407). Bestellingen kunnen worden afgehaald of thuisbezorgd/verstuurd.

Wij werken de lijst een aantal malen per week bij. Mis je een online sportwinkel uit Apeldoorn in dit overzicht? Of wil je graag een wijziging doorgeven? Meld je bij ons via redactie@apeldoornmarketing.nl

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!