Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Kootwijker Duin- en Veentocht 

Zaterdag 9 en zondag 10 november 2019

 

Volop genieten van de Veluwse natuur tijdens de Kootwijker duin-en veentocht!  De bladeren hebben de meest fantastische kleuren en het is nog niet al te koud. De perfecte omstandigheden om eens een lekkere lange wandeling te maken.


De 13e Kootwijker Duin- en Veentocht

De 13e Kootwijker duin- en Veentocht is een wandeltocht waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van vijf, tien, vijftien, twintig en dertig kilometer. Je kan de tocht zo zwaar maken als je zelf wilt. De routes voeren, afhankelijk van de gekozen afstand, door bos en zandverstuiving en over de heide. Natuurgebieden die worden doorkruist zijn onder meer het Kootwijkerveen, het Nieuw Milligsche Zand, de Kootwijkerduinen en het Kootwijkerzand. De routes gaan dwars door de natuur, vrijwel geheel over onverharde paden. De wandelaars krijgen een duidelijke routebeschrijving mee; bovendien is de route met pijlen aangegeven. Met uitzondering van de 5 kilometer, treffen de deelnemers op de overige afstanden onderweg een verwarmde rustplaats aan.


Over de start

De start is bij Landal Greenparks Rabbit Hill, Grevenhout 21, 3888 NR Uddel/ Nieuw Milligen.

De starttijden zijn: 25 km 9-10:30 uur, 20 km 9-11 uur, 15 km 9-12 uur, 10 en 5 km 9-13 uur. Om uiterlijk 16.00  uur moeten de wandelaars hun route voltooid hebben.


Praktische informatie

  • Honden mogen meelopen, mits aangelijnd. Voor rolstoelers en kinderwagens zijn de routes niet geschikt. Deelname € 3,50 per persoon (inclusief routebeschrijving en wandelboekplaatje). Leden van een erkende wandelsportorganisatie genieten een korting van € 1,-. Iedere wandelliefhebber kan aan deze tocht deelnemen. Lidmaatschap van een wandelsportorganisatie is niet noodzakelijk. Na afloop is een herinneringsmedaille tegen kostprijs verkrijgbaar.
  • Inschrijven is mogelijk voor de start van 8:30 tot 13:00 uur. De wandeltocht eindigt om 16:00 uur.
  • Start: Landal Green Parks Rabbit Hill

Landal Greenparks Rabbit Hill
Grevenhout 21
3888 NR Uddel/ Nieuw Milligen

Plan je route

Meer informatie >> 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!

Apeldoorn Marketing  |   Contact  |  Cityhosts  |  FAQ  |  Privacy