Trampolinepark Krazy Kangaroo Apeldoorn 

2700m² springplezier! 

Nieuw in Apeldoorn!

Vanaf 24 december 2018 is Krazy Kangaroo geopend: Een groot en nieuw trampolinepark van 2700m² in Apeldoorn. Heerlijk sporten en springen in het voormalige Kids PlayGround in Apeldoorn Noord. 


Over Krazy Kangaroo 

Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, heeft Krazy Kangaroo meer te bieden!

Ontdek o.a. de Freejump area met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, BigAirBag, Foam Pit, Slackline en Ninja parcours. In de Sports area kun je als een basketballer dunken of turnoefeningen doen.  Het trampolinepark is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Voor de kleintjes vanaf 2 jaar worden er speciale middagen georganiseerd. 


Eten en drinken

Na het jumpen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo Apeldoorn heeft een uitgebreide kaart. In het gloednieuwe restaurant kun je terecht voor de lekkere snacks snacks en heerlijke burgers. Het restaurant is ook de perfecte plek om lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier met een heerlijke bittergarnituur. 


Wifi

Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode. 


Verjaardagsfeestje

Iets te vieren? Krazy Kangaroo biedt diverse soorten jumpparty's aan. Bekijk de mogelijkheden >>


Sporten 

Op zoek naar de ultieme workout waarbij je in het trampolinepark intensief traint en daarnaast ook nog eens plezier hebt? Dan ben je bij de KrazyFit bij Krazy Kangaroo aan het juiste adres. 60 minuten lang springen, lachen en vet verbranden.


Toegangsprijzen 

Een uurtje jumpen bedraagt € 11,- per uur.  Voor ieder uur langer is korting van toepassing. 


Contactgegevens 

Krazy Kangaroo Apeldoorn
Schorpioenstraat 10
7323 AK  Apeldoorn
T: 055-3667911
Email: kidsplaygroundapeldoorn@avontura.nl

Naar website >>