Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek
Filteren
Waar heb je zin in?
Welke dag?
Afhalen en bezorgen
Attracties
Bezienwaardigheden
Locatie
Valentijnsdag

Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

In het Kröller-Müller Museum vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. In de Van Gogh Galerij zijn in wisselende opstelling circa 40 werken van Vincent van Gogh te zien. Daarnaast zie je er topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. In een van de grootste beeldentuinen van Europa staan ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars, van Aristide Maillol tot Jean Dubuffet, van Marta Pan tot Pierre Huyghen.

Een veilig bezoek
Om te voorkomen dat het te druk wordt in het museum, is het nodig om voorafgaand aan je bezoek een online museumticket te kopen via de website van het museum. Bij het kopen van een museumticket boek je een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Ook in het museum zijn extra maatregelen genomen, zoals een vaste looproute door de tentoonstellingen en de collectie. Voor bezoekers en medewerkers zijn hygiënemaatregelen getroffen.

Tentoonstellingen en nieuwe aanwinsten
Benieuwd naar de huidige tentoonstellingen en nieuwe aanwinsten van het museum? Lees meer >>

Openingstijden
Het museum is weer geopend! Dinsdag t/m zondag en feestdagen*: 10.00 tot 17.00 uur. (*Feestdagen:  Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei) Op maandagen is het museum gesloten.

Horeca open
Midden in het museum vind je restaurant Monsieur Jacques. Er is een ruime keus uit warme en koude dranken; bekijk de kaart. Het restaurant is ruim en licht, en biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Openingstijden: di t/m zo van 10.00 - 16.30 uur.

Wijziging entreeprijzen
Met ingang van 2022 zijn de entreeprijzen van het Kröller-Müller Museum gewijzigd. Voortaan krijgen kinderen tot en met 12 jaar gratis entree. Ook de overige prijzen zijn aangepast. Een overzicht van de prijzen, exclusief entree Het Nationale Park De Hoge Veluwe, vind je op de website. Actuele prijzen >>

Houtkampweg 6, Otterlo
0318 591 241

Entreeprijs

  • Volwassenen € 12,-
    Volwassenen met Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART gratis*
  • Kinderen 0 tot en met 12 jaar gratis
  • Jeugd 13 tot en met 18 jaar € 6,-
  • Studenten / CJP / Cultuurkaart € 6,-
  • ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart gratis*

*Op vertoon van de desbetreffende kaart/pas.

Let op: een ticket geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier >>

Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag en feestdagen* 10.00 tot 17.00 uur.
(*Feestdagen:  Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)

Bezoek je het museum graag op een rustiger moment?
Op doordeweekse dagen zijn er na 14.00 doorgaans minder bezoekers in het museum.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!