Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Lampionnenoptocht Royal Light Festival vanaf Theater Orpheus

Zaterdag 18 maart 2023 | Vanaf Theater Orpheus

Theater Orpheus pakt uit tijdens het Royal Light Festival! Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd organiseert Theater Orpheus op zaterdag 18 maart een gezellige lampionnenoptocht. Alle kinderen zijn welkom!


Stralende stoet vanaf Theater Orpheus

Om 19.00 uur start er een betoverend optreden op het plein voor Theater Orpheus waarna de optocht zal vertrekken. Via het lichtkunstwerk in de Grote Kerk lopen ze - met talloze lampionnen - door het verlichte Oranjepark terug naar Theater Orpheus. De activiteit voorafgaand aan de optocht (lampionnen maken en pannenkoeken eten) is inmiddels uitverkocht. Maar niet getreurd! Alle kinderen kunnen nog wel gewoon gratis aansluiten bij de lampionnenoptocht. Kom om 19.00 uur met een lampion naar het plein voor Orpheus en loop mee met deze gezellige en stralende stoet!

Praktische info

  • Datum: zaterdag 18 maart
  • Tijd: van 19.00 tot ongeveer 19.30 uur
  • Locatie: de optocht start vanaf het plein voor Theater Orpheus (Churchillplein 1)
  • Meer informatie >>


Over het Royal Light Festival

Van woensdag 15 t/m zondag 19 maart staat Apeldoorn in het teken van het Royal Light Festival: een jaarlijks terugkerend lichtfestival met zeven lichtkunstobjecten van (inter)nationale kunstenaars én een lokaal programma. In deze eerste editie bewonder je op Apeldoornse locaties tussen Paleis het Loo en de binnenstad zeven bijzondere lichtkunstwerken: in het Koninklijk Park bij Paleis Het Loo, bij de Naald, de Loolaan, in de Grote Kerk, het Oranjepark, de Hoofdstraat en het Raadhuisplein. Lees meer >>

Gratis toegankelijk lichtfestival
De eerste editie in 2023 is gratis toegankelijk. De lichtkunstwerken op de route staan vijf dagen lang elke avond vanaf 19.00 uur aan. Combineer de lampionnenoptocht vanaf Theater Orpheus dus met een bezoek aan de lichtkunstwerken op de Royal Light-route! Alle informatie over dit evenement lees je op www.royallightfestival.nl.


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!