Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Landgoedfair Zeldzaam Mooi

Maandag 1 juni 2020 | Landgoed Klarenbeek

in verband met de coronacrisis is dit evenement afgelast.

Voor een nieuwe editie van Zeldzaam Mooi strijkt de organisatie dit jaar weer neer op Landgoed Klarenbeek. Op dit bijzondere evenement van 11.00 uur – 17.00 uur vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag.

Er is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 75 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van bijzondere producten zoals illustraties, kunst, handgemaakte sieraden, zelfontworpen (woon)accessoires en tassen, tot oude en lokale ambachten, puur en (h)eerlijk eten en nog heel veel meer. Voor jong en oud is er genoeg te zien, te proeven en te beleven.


Activiteiten

Je kunt deelnemen aan verschillende workshops, demonstraties bewonderen en genieten van de ontspannen sfeer tijdens het evenement met “Oscar draait plaatjes”. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op Zeldzaam Mooi zorgt Oscar Prins voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Oscar Grift zorgt uiteraard ook weer voor de culinaire ontspanning. Hij zal onder andere buiten op het fabrieksterrein te vinden zijn met heerlijke happen van de smoker!

Kom genieten op maandag, tweede pinksterdag van de ontspannen sfeer op Landgoed Klarenbeek waar kunst, cultuur en natuur samenkomen!


Meer informatie 

Meer informatie over Landgoedfair Zeldzaam Mooi vind je op de site van Landgoed Klarenbeek >>

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!