Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Culinair foodfestival Lepeltje Lepeltje 

Lepeltje Lepeltje gaat in 2022 helaas niet door, de data voor 2023 zijn nog niet bekend.

Het populaire foodfestival Lepeltje Lepeltje gaat in het jaar 2022 helaas niet door. In 2023 strijkt het festival hoogstwaarschijnlijk weer neer in het Beekpark.


Het foodprogramma

 

Vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Dat serveren de mobiele keukens op Lepeltje Lepeltje Apeldoorn. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Het foodprogramma van 2023 is nog niet bekend.


Muziekprogramma

In het Beekpark geniet je van live muziek tijdens je hapje en drankje en hoor je DJ’s om van te smullen. Diverse artiesten bestijgen het podium om je te voorzien van zwoele deuntjes of dansbare platen. Het muzikale programma voor 2023 is nog niet bekend.


Kinderen

Voor de allerjongsten is er ook genoeg te doen in het Beekpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Wat er tijdens de editie van 2023 precies te doen is voor kids, is nog niet bekend.


Entreebeker voor de voedselbank 

Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betaal je als bezoeker eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Met de Lepeltje Lepeltje beker steun je de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben geholpen. 


Meedoen?

Lepeltje Lepeltje werkt graag samen en staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Dan zoekt Lepeltje Lepeltje jouw creativiteit en kookkunde. Geef je dan op voor de editie van 2023. 


Meer informatie

Meer informatie over de editie van Lepeltje Lepeltje 2023 wordt volgend jaar bekend gemaakt. 


(foto Niels de Vries) 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!