Uitagenda
Zien en doen
Plan bezoek

Culinair foodfestival Lepeltje Lepeltje 

 

Dit evenement is afgelast vanwege het coronavirus en gaat weer plaatsvinden in 2021 

Het populaire foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt dit jaar wederom neer in het Beekpark. Het hele weekend wordt het Beekpark een bourgondisch samenkomen voor jong en oud. Naast foodtrucks met de heerlijkste gerechten spelen er bands en dj's, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. De toegang is helemaal gratis. 


Het foodprogramma

Vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Dat serveren de mobiele keukens op Lepeltje Lepeltje Apeldoorn. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Het programma van 2020 wordt nog bekend gemaakt.


Muziekprogramma

In het Beekpark geniet je van live muziek tijdens je hapje en drankje en hoor je DJ’s om van te smullen. Diverse artiesten bestijgen het podium om je te voorzien van zwoele deuntjes of dansbare platen. Het muzikale programma voor 2020 wordt later bekend gemaakt.


Kinderen

Voor de allerjongsten is er genoeg te doen op zaterdag en zondag in het Beekpark tijdens Lepeltje Lepeltje. Wat er precies te doen is voor kids wordt nog bekend gemaakt!


Entreebeker voor de voedselbank 

Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betaal je als bezoeker eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Met de Lepeltje Lepeltje beker steun je de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben geholpen. 


Meedoen?

Lepeltje Lepeltje werkt graag samen en staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Dan zoekt Lepeltje Lepeltje jouw creativiteit en kookkunde. Geef je op via onderstaande link.

www.lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn


Meer informatie

Meer informatie vind je hier >> 


(foto Niels de Vries) 


 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf geïnformeerd!